Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carolas lycka med kändismannen: "Some serious business’"

01 feb, 2024, 16:00 
Louise Wibergh Lenti
Carola fullkomligt sprudlar på den nya filmen tillsammans med kändismannen.
Annons
Carolas kryptiska kärleksbesked: ”Jag är...”Brand logo
Carolas kryptiska kärleksbesked: ”Jag är...”

Carola Häggkvist lämnar ett otroligt intensivt 2023 bakom sig. Från januari till december firades det att det var hela 40 år sedan hon vann Melodifestivalen och folkets hjärtan med "Främling" i sin kycklinggula dräkt.

Under året var hon på turné med fyra olika konserter runtom i landet och medverkade i mängder av radio- och tv-program.

Starten av 2024 var därför fokuserad på återhämtning. Carola spenderade en längre tid i Sydafrika där hon sedan tidigare har ett hus tillsammans med ex-pojkvännen Jimmy Källqvist. På Instagram kunde fansen se glimtar av en otroligt välbehövd semester.

Annons

Nu är hon däremot tillbaka i Sverige och redo för nya äventyr vilket hon visade upp i en film på sin Instagram. Där tindrar hon i ögonen och fnissar ikapp tillsammans med en välkänd profil när hon får håret fixat...

Tryggt hos frisören

Carola har sedan flera år gått till stjärnfrisören Bobby Oduncu. Hon och Bobby lärde känna varandra för fyra år sedan och på Carolas Instagram kunde följarna se en bildserie på vännerna i mars 2020.

"Du Bobby, är en sån ny härlig bekantskap som är så inkännande, modig, vis och varm. Och så överraskande o företagsam!" skrev Carola då.

Sedan dess har Bobby blivit Carolas självklara val när själen och håret behöver lite extra kärlek. Deras vänskap har vuxit sig starkare med åren och hon sågs bland annat i november 2023 på releasen av Bobbys bok "Who the fuck is Bobby?", tillsammans med Bobby på scenen hållandes hans hand.

Annons
Bobby Oduncu,Carola Häggkvist Bokrelease av boken "Who the fuck is Bobby?"
Bobby Oduncu och Carola Häggkvist vid bokreleasen av "Who the fuck is Bobby?".Karin Törnblom/TT
Annons

Lyckan i nya filmklippet

Efter semestern i Sydafrika är det nu dags för Carola att göra sig redo för lite jobb igen. Eller som hon själv skriver i ett Instagraminlägg: "Getting ready for some seroius business".

Detta görs hos ingen mindre än vännen Bobby Oduncu. I en film på Carolas Instagram går det nu att se ett filmklipp där hon blir stylad och fnissar ikapp med sin kära vän. Ögonen tindrar på Häggkvist när hon får se sin uppdaterade look.

Carola Häggkvist, Bobby Oduncu
Fina vännerna!Instagram carolaofficiell

"Tack Bobby som alltid gör mig så fin" skriver Carola.

Foto: TT / Instagram carolaofficiell

Annons