Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carola Häggkvist med schlagermannen – nu visar hon lyckan utåt!

07 maj, 2024, 05:30 
Carola Häggkvist
Carola Häggkvist ler från öra till öra – när vi får se speciella relationen!
Annons
Carola om skräckdejten: ”Inte alls kul”Brand logo
Carola om skräckdejten: ”Inte alls kul”

Carola Häggkvist, 57, är en av Sveriges kändaste artister som fick sitt stora genombrott i Melodifestivalen 1983.

Sedan dess har hon hållit sig aktuell och i fjol kunde vi se henne turnera land och rike för att markera att 40 år gått sedan Mello-vinsten.

Så att Carola är en legendar i schlagerkretsar är inte konstigt – och nu får vi se en mycket fin schlagerrelation.

Carola visar upp fina relationen

På lördag ska Marcus och Martinus ta plats på Malmö Arena och tävla för svensk vinst i Eurovision Song Contest.

Så här dagarna innan är det såklart mycket nerver men tvillingarna är också taggade.

– Sverige har ju aldrig vunnit två år på raken. Men nu tycker jag det är på tiden. Vi får vänta och se, säger Marcus till Aftonbladet.

Annons

Och någon som också är med under Eurovision song contest-invigningen på konserthuset Malmö Live är mello-veteranen Carola.

Här ger hon några välvalda råd till norrmännen och det är tydligt att de har en fin relation – de delar ju ett enormt intresse för musik och har snart också samma Eurovision-upplevelse i bagaget:

– Det är fokus enda till det är klart. Du måste komma i mål. "It ain’t over until it’s over". Och också passionen, se till att man är lite "relaxed" och "kick some butt" liksom, säger Carola till Marcus och Martinus.

Ord som landar väl hos tvillingarna. Martinus svarar:

– Man ska bara ha det roligt. Det gick ju bra i Melodifestivalen så det är ju bara göra det samma i Eurovision så får man bara hoppas på det bästa.

Carola Häggkvist med exet

Carola har också mycket på gång i sitt eget liv. Inte minst att hennes dotter, Zoe Häggkvist, precis fyllde 15.

Annons

Något artisten markerade med två firanden där Carolas ex Jimmy Källqvist också var med på ett hörn. De har ju fortsatt vara goda vänner efter uppbrottet 2019, så att han markerar milstolpar som dessa är inte konstigt:

"Tack Jimmy också för fin middags gryta. Mums. Och toppen tårta från Mr Cake. Mysigt att gratta dig imorse med sång och gitarrspel.. hi hi. Jag är världens lyckligaste mamma som har dig och Amadeus. Tack för alla fina, och glada minnen vi har fått tillsammans dessa år! Övertygad om att de bästa åren ligger framför Dig. Guds frid i hjärta och ledning på din väg älskade Zoe önskar mamma. I LOVE YOU. ♥️♥️", skrev Carola då till ett underbart bildspel.

Foto: TTAnnons