Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carolas mardröm med dottern Zoe – trista upptäckten

29 sep, 2023, 16:00 

Carola Häggkvist om turbulenta tiden med dottern Zoe Häggkvist.

Annons

Carola Häggkvist har många bollar i luften. Ett år där hon firar 40 år som artist kräver noggrann planering, samtidigt som hon flänger runt på vägarna för att underhålla det svenska folket.

Allt om Carola Häggkvist!Brand logo
Allt om Carola Häggkvist!

Ja, det har gått fyra decennier sedan Carola slog igenom med låten ”Främling”. Just nu är hon aktuell med musikalen ”4 Faces” och förberedelserna har den senaste tiden varit i full gång.

Det hektiska schemat har också gjort att den folkkära artisten inte haft möjlighet att dela med sig lika mycket av sitt liv på sociala medier, men nu väljer hon att göra ett undantag.

Annons
Carola Häggkvist
Carola Häggkvist firar i år 40 år som artist.

Carolas mardrömsupptäckt

När hon sitter hos frisören hittar hon en lucka och bestämmer att dela med sig om den mysiga frukosten hon och dottern Zoe haft under morgonen, men också det kaos som råder i hemmet.

”Däremot så fick vi av någon anledning stopp i vår toalett för några dagar sedan och kunde inte spola ordentligt. Till slut blev det så fullt att det fick bli ’kiss-stuga’ ute på terrassen i en av vaserna och en champagne hink!! ha ha…”, skriver Carola och fortsätter:

Annons

”Igår kom sanitärlastbilen och fann till slut längst ned i stammen flera doft-ankor som måste ha åkt ned i toaletten då vi hyrde ut lght i augusti. ( aja baja .. plocka upp dem om de fallit i.)”.

Carola Häggkvist och Zoe Häggkvist
Carola Häggkvist och Zoe Häggkvist har gjort en trist upptäckt i hemmet.

Carolas insikt efter toakaoset

Carola berättar vidare att det äntligen råder frid och fröjd i hemmet efter allt toakaos. Samtidigt har det kommit med en insikt om hur bra de vanligtvis har det.

”Well, kontrasterna i verkliga livet blir så tydliga en vecka som denna när man står i elegant långklänning med fantastisk orkester på genrep med tårar i ögonen mellan sångerna och kisshinken hemma med hämtmat i folie från den lokala restaurangen. Vi löser allt”.

Annons

”Det här var ändå inte så jobbigt. Tacksam för mat på bordet och att hälsan, humorn och orken finns där trots mycket som skall levereras till publiken snart igen med ALLT vad förberedelser heter!”.

Foto: TT/Instagram

Annons