Carolas mysiga solsemester med Jimmy Källqvist – ex-paret återförenade

07 apr, 2023, 14:30 

Carola visar upp lyckan!

Annons

Carola Häggkvist har tagit en paus från kylan och befinner sig just nu i Maldiverna för att hämta andan. Det är ju hennes oas, en plats hon ofta återkommer till för att samla krafterna.

Men hon är inte ensam. Med sig har hon exet Jimmy Källqvist.

Sanningen om Carolas och Jimmys relation
Sanningen om Carolas och Jimmys relation

Carola Häggkvist och Jimmy Källqvists villa i Sydafrika

De träffades och blev störtkära 2014, och 2019 var kärlekssagan slut. Carola och basisten Jimmy Källqvists relation var kanske inte den längsta, men visst fick de med sig något ovärdeligt – en vän för livet.

Recept.se Nyhetsbrev

Dessutom är Jimmy oerhört viktig för Carolas dotter Zoe, det är honom hon kallar för pappa. De träffas ofta och gärna, och har trots att kärleken tog slut en nära relation.

Det är givetvis en stor lycka för alla inblandade. De bor nära varandra i Steninge, och när Carola befinner sig i Sydafrika bor de faktiskt med varandra! Carola och Jimmy äger hälften var av en lyxvilla, och är inte sällan där samtidigt.

Annons

Carola Häggkvist på solsemester med exet Jimmy Källqvist

Vid första anblick kan man alltså ha trott att det var just Sydafrika som Carola nu befinner sig i, eftersom hon visar upp att hon får sällskap av just Jimmy. Men faktum är att de är på Maldiverna – och där finns ingen gemensam lyxvilla!

På sin Instagram delar hon bilder från en härlig varm kväll på den exklusiva ön, tillsammans med det före detta tennisproffset Jonas Björkman och hans fru Petra, och Jimmy Källqvist.

Carola Häggkvist tillsammans med Jimmy Källqvist, Jonas Björkman och Petra Björkman

"Tack för en underbar kväll med mycket skratt med gamla och nya minnen" Skriver Carola på Instagram under bilden.

I ett bildspel från resan syns det även att dottern Zoe Häggkvist är med. Tänk vilken lycka för henne att få ha med båda föräldrar på resan – och att de kommer så himla bra överens!

Foto: Instagram

Annons