Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Carolas nya kärleksbesked – efter romansavslöjandet med hemliga mannen

Carola Häggqvist

Foto: TT

Nu öppnar Carola upp om kärleken.

Så lever Carolas expojkvän Jimmy Källqvist i dag!
0:48

Efter reklamen: Så lever Carolas expojkvän Jimmy Källqvist i dag!

(0:48)

Slå på ljud

Carola Häggkvist är en av Sveriges absolut mest välkända sångerskor genom tiderna. Efter genombrottet med låten Främling i Melodifestivalen 1983, har hon aldrig lämnat rampljuset.

Och är man en sådan profil som Carola är, är det inte konstigt att många intresserar sig av hennes kärleksliv. Nu kommer hon med nya detaljer om hur läget ser ut på den fronten just nu...

"Några som har hört av sig"

Sedan Carola och ex-maken Jimmy Källqvist separerade 2019 har sångerskan inte presenterat några nya pojkvänner till det svenska folket.

När hon i slutet av förra året fick frågan av Aftonbladet om "hur står det till med kärleken" svarar hon liknande som hon gjort förut:

– Ja du, det är lugnt just nu. Jag har några som har hört av sig och vill ses, men jag vet knappt vilka de är, jag måste veta mer och jag hinner inte just nu.

Ja, och om Carola väntar på att ha mindre fullt upp för att ha tid med kärleken kan det dröja tills hon visar upp vem som stulit hennes hjärta. Hennes hektiska schema verkar nämligen aldrig ta en paus! Men kanske är det andra noter nu...

Nya kärleksbeskedet

I samma intervju med Aftonbladet avslöjade hon också att det kanske fanns någon som Carola hade fått upp ögonen på, en för oss mystisk man.

– Jag har inte napp på nån, men det finns en som jag vill kolla lite närmre på. Det var lite kul, vi var ute ett gäng tjejer och så... fast det var inte ens i Sverige. Han är inte ens svensk, så tjohoo...

Hon avslöjade även i en annan intervju med TT i julas att hon skulle gå på dejt, men ville inte avslöja mer detaljer. Så om det är samma man eller inte, är okänt.

Men det verkar tyvärr inte ha gått hela vägen. I ett nytt inlägg på sin Instagram väljer hon att berätta hur det ser ut på kärleksfronten idag, och öppnar också upp för romanser i närtid...

Carola skriver ett härligt inlägg om vår och sommaren, och presenterar sina önskemål för årstiden:

"Önskar att min kropp, själ och hjärna fick känna sig lika pigg som naturen verkar vara nu. Men jag måste nog ta mig ett dopp i Mälaren el motionera lite mer för att det ska infinna sig.

Bli kär hade ju också varit najs.. men inte om det inte är värt det, då kan det lika gärna va’! Man kan vara kär i livet ändå."

Det verkar alltså som att det inte blev något med mannen Carola ville kolla lite närmre på, men hon är öppen för att bli tagen med en storm...vind!

Foto: TT