Carolas och Tobias Karlssons dansresa fick ett abrupt slut – så ser relationen i dag

Carola Häggkvists och Tobias Karlssons dansresa i Let's Dance fick ett abrupt slut

Carola Häggkvist tvingades avbryta Let’s Dance på grund av utmattning. Hon fick starkt stöd av danspartnern Tobias Karlsson.
”Alla glada minnen med den här mannen tar jag med mig efter Let's Dance", skriver schlagerdrottningen på Instagram.
Allt om Carola Häggkvist!
Slå på ljud

Carola Häggkvist valde att ställa upp i Lets Dance som gick på tv den här våren. Men i slutet av april valde artisten att hoppa av.

Orsaken var hälsoskäl. Det fanns en del frågetecken kring vad det egentligen betydde, men sedan förklarade 54-åringen på sin Instagram.

”Det är mycket som är på mitt hjärta nu och egentligen har läkaren ordinerat total vila för mig de närmaste dagarna på grund av utmattningssyndrom”, skrev hon på Instagram.

Carola lyssnade på kroppen och hoppade av Let's Dance

Hon skrev även:

”Hela min själ och kropp har ropat på återhämtning i flera veckor nu men jag har kämpat på trots knä-, axel-, handleds- och ryggskador, hamstringsinflammation, sår mellan tårna och elaka munblåsor som påföljd av utmattning som läkaren tydligt kunde konstatera.”

Hon dansade tillsammans med Tobias Karlsson. Danspartnern visade stort stöd.

Tobias Karlssons ord om Carola – efter plötsliga avhoppet i Let's Dance

- Jag stöttar Carola till hundra procent. Jag tycker det är fruktansvärt modigt att ge upp det här och säga till när man mår dåligt. Det skulle vi alla kunna lära oss något av, sa han i april till Expressen.

Karlsson har varit med i majoriteten av samtliga säsonger av Let’s Dance. Att få dansa med Carola var något speciellt.

- ”Let’s dance” är alltid fruktansvärt hårt och det finns inte så mycket tid att ta det lugnt och tänka efter. Tåget åker bara och så är man med. Man går in i februari och går ut i juni, så är det varje år. Men det här är skittråkigt. Jag hade för en gång skull fått en partner som var helt fantastisk - som dansade fenomenalt och gav allt. Jag har aldrig fått vara med en sån här häftig resa förut. Att få dansa med Carola har varit en dröm sedan det här programmet startade, sa han till Expressen.

Så är relationen mellan Carola och Tobias Karlsson i dag

Vid efterfesten efter finalen lade både Carola och Tobias ut bilder på varandra på Instagram – de såg ut att trivas tillsammans.

- Vi är jättegoda vänner och vi har kontakt dagligen nu. Det är det häftiga med Let’s Dance, att man kan få en sådan djup relation till en annan människa på så kort tid, har han sagt till Hänt.

Carola har vid flera tillfällen publicerat bilder på Instagram tillsammans med Tobias och skrivit om sina känslor för honom.

”Alla glada minnen med den här mannen tar jag med mig efter Let's Dance.

Foto: TT, Instagram