Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carolas olycka fångad på bild – visar upp otäcka skadan

17 jan, 2024, 14:00 

Carola Häggkvist visar nu upp otäcka skadan.

Annons

Carola Häggkvist låg inte direkt på latsidan förra året. 2023 firade hon 40 år som artist, något som uppmärksammades med en jätteturné som mer eller mindre pågick hela förra året.

Allt om Carola Häggkvist!Brand logo
Allt om Carola Häggkvist!

Dessvärre var det inte utan att det även satte sina spår på Carolas hälsa. I flera inlägg på Instagram berättade hon om diverse bakslag, bland annat en allergisk reaktion som gjorde sig påmind.

”Livet som rock-star.. när allergi chocken kickar in! Då får man ta sprutan i egna händer och bli fort frisk", skrev artisten.

Annons

Carolas lycka med ex-pojkvännen Jimmy

Det nya året har dock inneburit ett helt annat tempo för Carola. Efter en intensiva period har hon äntligen kunnat finna lugnet utomlands och setts på soliga bilder från sitt älskade Sydafrika.

Här har nämligen hon och ex-pojkvännen Jimmy Källkvist, som hon var tillsammans med mellan 2014 och 2019, ett hus strax utanför Kapstaden.

Ex-paret har i dag en väldigt fin relation och gillar att semestra ihop. Även Jimmy befinner sig på resan och tillsammans med Carola firade han in det nya året i Sydafrika.

Annons

”På nyårsafton sjöng och spelade Jimmy & jag vid två tillfällen i goda vänners lag och även igår”, skrev Carola på Instagram.

Carola visar upp skadan

Trots detta har Carola än en gång råkat ut för lite problem på vägen. I en rad inlägg på Instastory visar hon upp en skadad tå som ser ut att göra väldigt ont.

”Typiskt så åkte man på en skadad tå efter en stor victory”, skriver Carola samtidigt som hon sitter i en bil med en bandagerad tå.

På en annan bild visar hon upp hur skadan ser ut utan något bandage.

”Aj”, skriver Carola.

Carola med skadad tå
Carola har skadat tån.
Annons
Carola Häggkvist visar skadan
Carola Häggkvist visar upp skadan.

Foto: Instagram

Annons