Carolas oväntade festkväll med Foppa: "Wohoo"

04 dec, 2022, 20:36 
https://image.svenskdam.se/BylineIndra.jpg.jpg?imageId=8677472&x=0&y=10.576923076923&cropw=100&croph=67.307692307692&width=1318&height=1318
Indra Nordemar

Det blev minst sagt ett kärt möte för Carola efter julkonserten!

Annons
Allt om Carola Häggkvist!
Allt om Carola Häggkvist!

Vår allas schlagerdrottning Carola har gett sig ut på ny julturné, och det är nog få som missat att hon denna gång gör det med ingen mindre än Mello-veteranen Måns Zelmerlöw! Och duon har visat sig vara ett vinnande koncept.

Publiken jublar och recensenterna ger julkonserten toppbetyg. Ja det råder ingen tvekan om att Carola och Måns verkligen funnit varandra på scen.

"Måns.. tack för att vi kan skratta på scen när min mick flyger iväg med raketfart och kjolen fastnade i ’vinkelvolten’ och jag får hålla dig lite i handen.. Du är så fin och strålar!", skriver Carola på Instagram.

Carola Häggkvists festkväll med Peter Forsberg

Nu har det gått en vecka av turnén och det firade Måns och Carola i kväll med lite galej – varpå de stötte på sina idoler.

Annons

"Så träffade vi vännerna och musikernas stora idoler Peter ’Foppa’ Forsberg och Marcus Näslund igen när vi kom till underbara Övik!", skriver Carola i ett nytt inlägg.

Ja, både Carola och Måns verkar vara riktiga hockeyfans – de hängde nämligen med hockeylegendarerna hela kvällen lång, och fick även med sig varsin hockeytröja!

"Tack älskade, fina, glada, lyssnande PUBLIK för ert fantastiska gensvar på vår, Måns & min långa julkonsert ’A Grand Xmas’ i en kokande Hägglunds arena. Varsina Modo tröjor fick vi också - med våra namn på!", fortsätter Carola.

Privata bilderna från Carolas och Foppas möte

Kvällen verkar ha blivit en succé, eller som Carola själv säger det:

"Vi stortrivdes och hade en av de bästa kvällarna på länge! Wohoo"

Foto: TT

Annons