Carolas oväntade möte med prins Daniels vän

Carolas oväntade möte med prins Daniels vän

I helgen drog förberedelserna inför "Stjärnorna på slottet" i gång, men mitt i allt stötte Carola på "Foppa".

7 saker du inte visste om prins Daniel
Slå på ljud

Carola Häggkvist gjorde succé i Let's Dance och tog sig ända till semifinal innan hon tyvärr fick avbryta sin medverkan.

Det var bland annat en gammal korsbandsskada som satte käppar i hjulet för henne, men också symtom på utmattning på grund av det höga tempot som hålls under tävlingen.

Men nu mår hon bättre och är redo för nästa program.

Carola i Stjärnorna på Slottet

I ett inlägg på Instagram förklarar den folkkära artisten att förberedelserna inför SVT:s ”Stjärnorna på slottet” nu är i full gång. Snart åker de fem kändisarna mot slottet och börja spela in programmet som har premiär runt årsskiftet.

"Det här ska bli såå roligt att spela in nu i juni innan midsommar - håll i hatten så bra samtal vi kommer att ha och många skratt.", skriver Carola.

LÄS MER: Pernilla Wahlgrens hårda ord om Carola: "Så jävla irriterad"

Resterande som gör Carola sällskap är skådespelaren Per Andersson, komikern Marika Carlsson, skådespelerskan Grynet Molvig, och författaren David Lagercrantz.

– Med årets mix av stjärnor på slottet kan vad som helst hända. Det går inte ens att gissa vad som kommer att ske med de starka personligheter som Carola, David, Per, Grynet och Marika. Jag tror det här blir en magisk säsong som man inte vill missa, har SVT:s projektledare Ulrika Midunger sagt i ett pressmeddelande.

Oväntade mötet med Foppa

I samband med helgens förberedelser blev det intervjuer och övernattning på hotell. Och på samma hotell stötte Carola av en slump på hockeylegendaren Peter ”Foppa” Forsberg och hans fru.

Foppa, som också är prins Daniels nära vän, har tillsammans med sin fru startat ett skomärke som blivit en stor succé. Paret och Carola passade därför på att ha ett frukostmöte för ett möjligt samarbete i framtiden.

"Djup-intervju på hotell inför programmet, övernattning på underbara Elite Eden hotell inatt ( där jag bla mötte härliga Peter ’Foppa’ Forsberg i receptionen och som tillsammans med sin fru har det nya populära skomärket ’Inuikii’ ) inför frukost möte på Grand hotell imorse för ev samarbete i framtiden. Tillbaks till Jungfrusund och Plain vanilla nu med lunch på snygga nyöppnade stället ’Kolmilan’ vid färjeläget. Så charmigt. Snart ska jag in i bilen och åka hemåt för å bara mysa hemma med Zoe och vänner.", skriver hon.