Carolas puss med kändismannen – nu kommer sanningen fram

Carolas puss med kändismannen – nu kommer sanningen fram

Aningen otippat, kanske?

Här bryter Carola ihop – efter Amadeus avslöjande
1:07

Efter reklamen: Här bryter Carola ihop – efter Amadeus avslöjande

(1:07)

Slå på ljud

Carola Häggkvist, 55, är en av Sveriges största artister med bland annat låter som Fångad av en stormvind, Främling och Säg mig var du står. Ja, det är bara några låtar ur Carolas välfyllda repertoar.

Men musikkarriären fyller kanske inte Carolas schema fullt ut lika mycket som förr, men hon är fortfarande en populär artist som ofta gästar andra. Numera är hon mamma och ja, går det att säga en sociala medier-profil? För hon är väldigt aktiv på sin Instagram där hon ofta visar upp sin verkligen inför sina 229 000 följare.

Så mycket bättre-stjärnans mörka förflutna: "Hårt och aggressivt"

Det var också där som hon visade upp en otippad kyss i det svenska semesterparadiset, Båstad.

Sanningen bakom kyssen

Carola Häggkvist berättar om bakgrunden till kändismannens kyss på sin Instagram. Det var nämligen ingen mindre än Måns Zelmerlöw som var kändismannen! Måns Zelmerlöw hade nämligen en konsert på Papas-gården i Båstad. Då var Carola Häggkvist gästartist, vilket verkade vara väldigt uppskattat! Det verkar också som att konserten var väldigt lyckad då Carola och Måns leenden fullkomligt går igenom skärmen!

I publiken stod Carolas dotter, Zoe, vilket skapade en stor känslostorm för Carola.

Så speciellt och se när ens barn och familj ger sån naturlig och hjärtlig respons på när jag gick ut i publiken och sjöng en ny låt ( ny för mig - Lauren Daigleys ’You say’ ) och jag hör hur Zoe spontant ropar Jaaa från publiken. Jag var rörd redan innan och vågade knappt gå mot henne men tog in all kärlek i mitt hjärta, skriver Carola under bilderna på Instagram.