Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carolas stora beslut med dottern Zoe – flyttar till lägenhet: "Allt har sin tid"

13 nov, 2022, 17:00 

Carola Häggkvist har köpt en lägenhet! Nu berättar artisten om flytten.

Annons
Här bryter Carola ihop – efter Amadeus avslöjandeBrand logo
Här bryter Carola ihop – efter Amadeus avslöjande

Det var 2018 som Carola Häggkvist, 56, hittade sitt absoluta drömhus i Steninge slottsby i Sigtuna – med en stor fantastisk tomt och en tillhörande lada.

– Jag har hittat en alldeles fantastisk jullada som jag tänkte ha mina julkonserter i. Det var jakten efter den här ultimata julkonsertplatsen som förde mig till Steninge, har hon tidigare berättat för Expressen.

Carola har haft julkonserter i sin egna lada i flera år i rad.

Sedan dess verkar Carola och dottern Zoe, 13, ha trivts fantastiskt bra i slottsbyn och artisten har publicerat flera bilder på det magiska huset.

Annons

Carolas beslut med Zoe – har köpt lägenhet

I ett nytt inlägg på Instagram berättar Carola på söndagen att hon och Zoe fortfarande trivs superbra i huset, men hon avslöjar även ett nytt beslut hon tagit.

Artisten har nämligen investerat i en lägenhet! Anledningen bakom detta är att Zoe ska få närmare till skolan – så fint!

"I februari får Zoe och jag det närmre till hennes skola i Sthlm då jag hittat en charmig liten vindsvåning i närheten, med kvällssol!! Längtar. Då får vi det bästa av 2 världar just nu. Tacksam. Allt har sin tid.", skriver Carola på Instagram.

Vilket spännande äventyr för familjen att testa bo i lägenhet! Och vad fantastiskt härligt att Carola samtidigt har möjlighet att ha kvar drömhuset i Steninge.

Vi ser fram emot att följa flytten nästa år!

Carola är verkligen en fantastisk mamma!
Annons