Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carolas syster Susannes kupp i TV4 – okända livet utanför rampljuset

11 sep, 2023, 13:30 

Carola Häggkvist överraskades av systern i TV4.

Annons

Vilken succé det blev när Carola Häggkvist gästade Renée Nyberg på Oscarsteatern för att hyllas i programmet Vilket liv! Det blev ett fullspäckat program med många överraskningar och tillbakakast i tiden under Carolas 40 år i rampljuset.

Dessutom dök Carolas syster, den betydligt mer anonyma Susanne Ekeberg upp.

Carolas kryptiska kärleksbesked: ”Jag är...”Brand logo
Carolas kryptiska kärleksbesked: ”Jag är...”

Så lever Carolas syster Susanne Ekeberg utanför rampljuset

Ja, det var en lång lista av gäster som gömde sig bakom kulisserna för att hylla allas vår Carola. Barnen Amadeus och Zoe, Lasse Holm, Sanna Nielsen är bara några av de som ville visa sin uppskattning till schlagerdrottningen.

Och såklart: hennes syster Susanne! Det var något av en kupp, för Carola var inte alls beredd på att Susanne skulle dyka upp – hon blev helt paff när Renée välkomnade henne in.

Annons

– Du sitter inte ofta i rampljuset, konstaterade Renée och Susanne stämde in.

Nej, Susanne är långt ifrån lika välkänd som Carola. Istället lever hon ett "vanligt" liv, och har arbetat som grafisk formgivare för många stora företag. Idag arbetar hon på Regeringskansliet, med samma sak.

Susanne Ekeberg i Vilket liv
Visst är Susanne och Carola lika som bär?

Tittarnas starka reaktioner efter Vilket liv

Det är den andra säsongen av Vilket liv, och Carola medverkade i det andra avsnittet. Förra veckan hyllades Henrik Dorsin, och båda programmen har hyllats stort av tittarna.

Annons

I Svensk Damtidnings kommentarsfält är det många som uttrycker sin beundran för programmet, och vissa menar till och med att det är det bästa programmet de sett.

"Vilket bra program och vilken underbar artist och människa Carola är!" Skriver en användare.

"Det var ett underbart program! Grät ibland av rörelse!" Hyllar en annan.

"Bland de bästa program jag sett, du är otrolig. Stort tack även till Renée Nyberg, som var programledare." Skriver en tredje.

Egentligen var det Lasse Berghagens avsnitt som skulle sändas under söndagen, men i och med hans hälsotillstånd beslutade TV4 i samråd med familjen att skjuta upp det.

Foto: TV4

Annons