Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carolas tårfyllda besked – väljer att berätta om händelsen: ”Helt otroligt”

06 maj, 2024, 16:30 
Carola Häggkvists känslosamma ord lämnar ingen oberörd.
Annons
Allt om Carola Häggkvist!Brand logo
Allt om Carola Häggkvist!

Carola Häggkvist har i alla tider varit en performer. Land och rike reser hon runt, uppträder med sina odödliga hits och bjuder på en show som får publiken att både jubla och applådera vilt.

Men i Carolas liv handlar det inte bara om att underhålla massorna. Hon är mamma till två underbara barn, Amadeus Sögaard och Zoe Häggkvist, som hon mer än gärna tillbringar lite kvalitetstid med.

Vissa dagar är lite extra speciella. Nu har Carola uppmärksammat en händelse med dottern Zoe Häggkvist som fått hennes följare att skicka glada tillrop och bli djupt berörda.

Annons
Carola Häggkvist
Carola Häggkvist.Karin Törnblom/TT

Carolas tårfyllda ord

Zoe har nämligen fyllt 15 år! Den stora dagen dokumenterar Carola på sin Instagram, där hon bjuder på både ett fint meddelande och bilder från det härliga kalaset.

”Ja du såg rätt … helt otroligt vad tiden går sedan våra ögon möttes för första gången i Johannesburg 2012. Du är en sådan stor blessing i mitt och andras liv love. Om du bara visste!!”, skriver en märkbart rörd Carola.

Ingen lämnas oberörd

Att Carola är stolt över sin älskade dotter Zoe är tydligt. Efter en morgon som bestod av både sång och gitarrspel, kunde Carola glatt konstatera att hon är världens stoltaste mamma.

Annons

”Jag är världens lyckligaste mamma som har dig och Amadeus. Tack för alla fina, och glada minnen vi har fått tillsammans dessa år! Övertygad om att de bästa åren ligger framför Dig. Guds frid i hjärta och ledning på din väg älskade Zoe önskar mamma. I LOVE YOU”, skriver hon vidare.

I kommentarsfältet är det många som delar Carolas lycka.

”Ett så härligt födelsedagsfirande! Grattis på din dag fina Zoe!”, skriver en person.

”Grattis Zoe! Ja tiden går verkligen fort”, skriver en annan.

Foto: TT/Instagram

Annons