Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carolas tårfyllda ord om dottern Zoe, 14 – lämnar ingen oberörd

10 apr, 2024, 18:30 
Carola Häggkvists underbara ord till dottern Zoe Häggkvist!
Annons
Allt om Carola Häggkvist!Brand logo
Allt om Carola Häggkvist!

Carola Häggkvist har stått i rampljuset i över 40 år. Med odödliga klassiker som ”Främling", ”Fångad av en stormvind” och ”Tommy tycker om mig” har hon underhållit det svenska folket, fått människor att klappa frenetiskt och sjunga i kör.

Men artisteriet är långt ifrån det enda Carola lägger kraft och energi på. Hon är mamma till två underbara barn: Amadeus Sögaard och Zoe Häggkvist, som hon mer än gärna ser uppmärksammar på sociala medier.

Där blir det också väldigt tydligt hur mycket barnen betyder för Carola, hur mycket hon älskar att umgås med dottern Zoe och hitta på det ena fascinerande äventyret efter det andra.

Annons
Carola Häggkvist med dottern Zoe Häggkvist
Carola Häggkvist med sin älskade dotter Zoe, 14.Karin Törnblom/TT

Carolas insikt med dottern Zoe

Nu har Zoe blivit stor. Det kommer med nya upptäcker och insikter, och att Carola är stolt över sin dotter är tydligt när hon nu författar en ny hyllning till sin älskade Zoe.

”Älskar att gå bredvid henne. Så här kommer ännu en kärleksförklaring till dottern med lite längre version av ’You bring out the best in me’ som var min första solo sång någonsin jag spelade in i studion på Hornsgatan 1981. Det var en slags test för å se om de tyckte att jag höll måttet och hur jag lät i en studio. ( Bert karlsson släppte sedan låten på en samlings platta flera år senare utan att jag visste om det.) Nu kan jag skratta åt det och tycka att det låter lite gulligt med min strama engelska och osvängiga rytm i sången”, skriver Carola och fortsätter:

Annons

”Jag fick jobbet iallafall. hi hi Tusen år senare går jag med min 14 åriga dotter och tänker de bästa tankarna för hennes liv och hjärta. Alla har vi vår egna väg att gå! Men under tiden tar vi intryck och inspiration av de som trampat upp stigarna före oss. Och gör det som ger oss mening i livet. Då kommer glädjen av sig själv. Glädje som är bestående”.

Orden lämnar ingen oberörd

Om det är några som uppskattar Carolas gripande ord så är det alla hennes följare. I kommentarsfältet är det flera personer som öser beröm över artistens sätt att formulera sig om dottern Zoe.

”Så fina kärleksfulla tankar du beskriver om och till din dotter Zoe som värmer hennes hjärta för evigt och även för dig att kärlek värmer ett älskande mor och mamma”, skriver en person.

”Så vackert å fint. Du är en sån fin mamma och förebild för många. All kärlek till er”, skriver en annan.

Carola Häggkvist
Carola Häggkvist.Ole Martin Wold

Foto: TT/Instagram

Annons