Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carolas trista besked med dottern Zoe – nu väljer hon att berätta

26 mar, 2024, 14:00 
Carola Häggkvist kommer nu med ett tråkigt besked.
Annons
Allt om Carola Häggkvist!Brand logo
Allt om Carola Häggkvist!

Carola Häggkvist är en sann entertainer. I över 40 år har hon stått på scen, underhållit det svenska folket, rest land och rike runt och byggt upp en låtskatt som är få förunnat.

Man kan säga att artisteriet är Carolas kall i livet, något som hon hållit på med i stort sett hela livet och det känns otänkbart att hon skulle arbeta med något annat.

Utöver livet som artist är hon också mamma till barnen Amadeus Sögaard och Zoe Häggkvist. De är Carolas allt och ibland händer det att vi får ta del av familjens vardagliga liv i sociala medier.

Zoe Häggkvist, Amadeus Sögaard och Carola Häggkvist
Carola Häggkvist älskar sin familj. Här är hon med barnen Amadeus Sögaard och Zoe Häggkvist.Karin Törnblom/TT

Carolas lycka med Amadeus

Sonen Amadeus har i dag flyttat hemifrån. Tillsammans med flickvännen Matilda Linderoth har han flyttat till Norrköping, för att prova lyckan som fotbollsproffs i IFK Norrköping.

Annons

Men under söndagen var han på en blixtvisit i Stockholm. Då passade han självklart på att träffa Carola och Zoe.

”Utöver denna speciella dag som palmsöndagen är för många över hela världen som är uppstarten till påskens stora högtid och viktiga händelse så hade Zoe och jag en mys-träff med vår favorit Amadeus som var på snabb visit i Sthlm idag!”, skriver Carola lyckligt.

Carolas trista besked med Zoe

Dessvärre verkar dagen efter ha blivit något av ett bakslag. Både Carola och Zoe vaknade nämligen upp tokförkylda. I ett inlägg på Instagram skriver artisten om det trista beskedet och berättar hur hon och dottern kurerar sig:

”Det blev ett honungshjärta i min tekopp imorse. Både dotter och jag fick stanna hemma idag - störtförkylda! ( Såg en kortis på filmen ’Hitta Doris’ i soffan och skrattade åt sköna repliker och härlig film”, skriver Carola och fortsätter:

”Snart är vi på benen igen. Tack fina honungen från Rättarbacken, steninge slott som gav mig ett naturligt hjärta imorse.)”.

Foto: TT/Instagram

Annons