Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carolas stora oro för dottern Zoe – händelsen på Gröna Lund

17 jun, 2022, 18:00 
AvIndra Nordemar

Carola sattes i tuff sits när dottern Zoe, 13, var ute med sina vänner.

Annons
Allt om Carola Häggkvist!Brand logo
Allt om Carola Häggkvist!

Carola Häggkvist är inte bara en av Sveriges största artister, hon är även mamma till två. Från äktenskapet med Runar Sögaard har hon sonen Amadeus, 24, och för tio år sedan adopterade hon dottern Zoe, 13.

Ja, tiden går fort och nu är alltså Zoe tonåring, vilket har inneburit stora förändringar i Carolas mammaroll. Zoe blir alltmer självständig och vill hitta på saker med sina vänner, utan mamma.

Men nyligen hände något som väckte stor oro hos Carola.

Zoe Häggkvists kväll med vännerna – Carolas oro

I dessa sommartider är det den ena skolavslutningen efter den andra – och häromdagen var det dags även för Zoe som gick ut årskurs sju.

"Äntligen SOMMARLOV för dottern!! Och jag får sova ut … ( lite längre än till 05.45 iallafall.) Fin avslutning på Pops och sen åkte vi ut till Ellery beach club och firade skolavslutningen med en härlig lunch i sommarvärmen.", skriver Carola på Instagram.

Annons

Men firandet tog inte slut där. Efter en heldag med Carola fortsatte Zoe kvällen med sina vänner.

"Sen släppte Jimmy & jag av Zoe på Gröna Lund där hon o några skolkompisar var resten av kvällen.. tills mamma blev orolig och ringde och ringde utan svar."

"Förtroende och frihet under ansvar"

Ja, som förälder verkar oron för sina barn aldrig ligga långt borta – men lyckligtvis blev det ett glatt slut på den härliga sommarkvällen!

"Hon kunde ju åkt någon ride just då men tänkte inte på det. (+ att hon kanske hade trevligare sällskap i närheten än att svara mig.) Men kommunikation är så viktigt när man ger barnen förtroende och frihet under ansvar. A & O skulle jag säga! + extra mobil laddare. Och att jag skulle såklart tagit de andra barnens nr el föräldrarnas. Lisas pappa & jag pratade till slut och Zoe sov över hos dem inatt och nu är Lisa hos oss! Ååh vad gott. Precis så spontant och skönt som sommarlov ska få kännas."

Foto: TT

Annons