Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carolas underbara gest för dottern Zoe – bilden som rör alla till tårar

07 apr, 2024, 13:00 
Carola Häggkvists underbara gest för dottern Zoe får alla att gråta.
Annons

Carola Häggkvist var med om något livsomvälvande 2012. Då åkte hon ner till Sydafrika för att hämta sin adoptivdotter Zoe.

– Det här är lika stort som att föda ett biologiskt barn. Det var samma känsla som när jag och Amadeus lämnade BB, sa Carola till Aftonbladet när adoptionen var genomförd.

Zoes viktiga livsval – Carolas personliga stödBrand logo
Zoes viktiga livsval – Carolas personliga stöd

Carola Häggkvist har ändrat på allt för Zoes skull

Och att Carola och Zoe har ett mor-dotter-band utöver det vanliga framgår på Instagram. Carola lägger ofta upp bilder på Zoe, som alltid kastar så kärleksfulla blickar på sin mamma.

Nu senast publicerade Carola en skärmavbild via Story-funktionen som verkligen demonstrerade hur intensiv hennes kärlek är när det gäller Zoe. Det har nog fällts en och annan tår hos Carolas följare på grund av detta:

Zoe Häggkvist
Du har blivit så stor, Zoe!

Carola har sin dotter som bakgrundsbild, för att ständigt bli påmind om sitt yngsta barn. Vilken underbar gest! Och kanske blir det extra nyttigt när Carola är ute på något av sina många uppdrag.

Annons

Zoe är närvarande i hennes liv, trots att hon är på flygande fot.

– Jag har haft ett ständigt dåligt samvete eftersom jag jobbar så mycket. Ibland har jag känt att jag inte räckt till. Ibland har jag verkligen önskat att jag hade haft min mamma och pappa i livet, och en man, och några anställda, haha! Jag är ärlig och tydlig som mamma. Har lärt barnen att det är viktigt att säga förlåt, att aldrig ha något ouppklarat när man går och lägger sig, har Carola berättat för tidningen Elle.

Zoe och Carola har hört ihop sedan första mötet på barnhemmet i Sydafrika.

– Det är oförglömligt. Det var vi. Vi skulle lära känna varandra. Hon var tre år när hon kom hem till mig. Jag längtade så mycket. Nu är hon 13 och frågar mig om piercing! Hon är en estet, designar egna kläder. Men då, när vi kom hem till Sverige, stod kvällstidningarna där och väntade trots att jag hade bett dem att inte göra det, säger Carola i intervjun med Elle.

Annons