Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carolas uppseendeväckande bild väcker oro – nu vädjar följarna till artisten

13 sep, 2023, 16:30 

Carola Häggkvist inlägg på Instagram har väckt stor uppmärksamhet.

Annons
Carolas hektiska sommar: ”Rullar på”Brand logo
Carolas hektiska sommar: ”Rullar på”

Carola Häggkvist, 56, är en av våra mest folkkära artister genom tiderna och har tusentals fans både i Sverige och utomlands.

På Instagram har hon över 260 tusen följare som dagligen tar del av bilder och filmer från hennes spännande vardag. Artisten skriver ofta långa texter till bilderna där hon uttrycker sina egna känslor och tankar.

I veckan delade Carola med sig av en bild som fick flera av hennes följare att reagera starkt.

Carola Häggkvists uppseendeväckande bild väcker oro – nu vädjar följarna

På Instagram berättar Carola nu om den hektiska veckan som har innefattat allt ifrån viktiga möten till kvalitetstid med dottern Zoe.

Annons

"Det händer så mkt hela tiden som jag just nu behöver beta av för å hinna med! Ni vet bilden med jongleraren.. men det är mestadels självförvållat. Och jag vet att det också är för en kortare period och att det även handlar om ett avslut och nya starter för mig", skriver artisten och fortsätter:

"Ja ikväll kom jag hem i tid och tänkte öva på att vila en stund innan Zoe kom hem efter Mini teatern. Det gick sådär. ( Har känt av lite hjärtklappning sedan allergin kickade igång igen i slutet av augusti ) Igår kom jag hem kl 23.00 efter ett viktigt musik möte med Seb Robertsson inför ’Musikal ansiktet’ ( som kommer att bli en mkt stark konsert )"

Hon berättar även att hon testat en ny slags behandling, en så kallad vitamininjektion.

Annons

"Och innan musikmötet fick Bobby och jag en dunder vitamininjektion intravenöst! Den behövde min kropp efter sommarens olika scen bravader!! En ’vitamin cocktail på dropp’ säger de att den heter… jo jag tackar ja", skriver hon.

Carola förklarar att hon kände sig mycket piggare när hon vaknade morgonen efter.

Carola testade en vitamininjektion.

I kommentarsfältet under inlägget har flera följare uttryckt oro och påmint Carola om att vila ordentligt i den hektiska vardagen.

"Vila och var rädd om din energi❤️🥰🙏", skriver en person.

"Försök att vila mellan alla fantastiska shower 👠👗🎤Du gör det bra 🤩", skriver en annan.

"Kära söta Carola, du måste ta det lite lugnare o hinna bara vara också, annars bränner du ut dig. 🙏🏼♥️🌹❤️🙏🏼🌅", skriver en tredje.

Annons