Carolas vädjan efter dramatiska händelsen: “Jag sprang"

Carolas vädjan efter dramatiska händelsen: “Jag sprang"

Carola gjorde allt som hon bara kunde för att rädda situationen...

Allt om Carola Häggkvist!
0:54

Efter reklamen: Allt om Carola Häggkvist!

(0:54)

Slå på ljud

Artisten Carola Häggkvist, 55, kräver inte en superlång presentation. Carola är en av Sveriges största och mest folkkära sångerskor.

Hon hade sin debut i Melodifestivalen 1983, då hon vann med bidraget "Främling". Efter mer än 35 år i musikbranschen fick en av hennes stora dängor "Säg mig var du står" en återfödelse då både Little Jinder och Zara Larsson gjort egna magnifika tolkningar av den gamla hiten.

Artister och andra kändisar skulle ju inte vara något utan sina beundrare och följare. Men ibland kan det uppstå situationer där bilder och beröm inte passar sig. Det fick Carola känna på nyligen!

Carola: "Jag sprang"

Nyligen råkade Carola ut för en mycket underlig händelse med ett fan. Hon hade mött ett fan som ville ta bild när hon var ute i offentligheten och bett personen att vänta då hon inte ville väcka mer uppmärksamhet mot sig. Carola bad personen att vänta men tråkigt nog gick Carola och fanet om varandra till slut.

Hon tog tillfället i akt att förklara det hela på instagram dagen efter incidenten.

Foto: Instagram

Vilken tur att det finns sociala plattformar för artister och profiler att nå sina beundrare nu för tiden!

Vi hoppas att de berörda möttes av informationen och att de kan träffa Carola vid ett annat tillfälle för en minnesvärd fanbild...

Foto: Instagram