Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Carolina Gynning avslöjar lyxköpet för 400 000: "Oj vad det går bra"

Carolina Gynning avslöjar lyxköpet för 400 000: "Oj vad det går bra"

Carolina Gynning har unnat sig en pryl av det lyxigare slaget, milt sagt.

Carolina Gynnings avslöjar verkliga relationen till kungafamiljen – och stora favoriten
0:31

Efter reklamen: Carolina Gynnings avslöjar verkliga relationen till kungafamiljen – och stora favoriten

(0:31)

Slå på ljud

Carolina Gynning är i dag en välkänd medieprofil i Sverige. Hon charmade svenska folket med sin frispråkighet redan 2004 då hon tog hem vinsten i den omdiskuterade dokusåpan Big Brother.

Sedan dess har hon skapat många titlar på sitt cv: Programledare, podcast-profil, influencer, konstnär, ja listan kan göras lång och framgångarna är många – vilket verkar ha gett en hel del klirr i kassan.

Nu berättar Carolina om lyxprylen som kostat henne hundratusentals kronor.

Carolina Gynnings succé med bästa vännen

Carolina har i dag ett stabilt förhållande med Viktor Philipson, son till kungavännen Aje Philipson, och hennes karriär rullar på i full fart.

Bland annat är hon en av stjärnorna som tittarna snart får se flytta in på slottet i SVT. Annars får hennes fans höra henne i podcasten "Gynning & Berg – hittar sig själva", som blivit en storsuccé.

Gynning är en av de som deltar i nya Stjärnorna på slottet.

Jonas Ekströmer/TT

Varje vecka släpper Carolina och bästa vännen Carina Berg ett nytt podd-avsnitt, och som de flesta kanske kan ana håller Carolina inte tillbaka när det kommer till sina åsikter. Men när det kommer till just köp av "onödiga" lyxprylar verkar hon vara kluven.

– Ena dagen kan jag känna att jag verkligen måste ha en Rolex-klocka för 400 000 kronor. Det känns jätteviktigt för mig, säger Carolina lite skämtsamt i det senaste avsnittet och fortsätter:

– Och så tänker jag såhär. Om jag bara har den klockan så kommer jag kunna sitta på Sturehof och så kommer den kunna glänsa lite och så kommer alla tänka såhär "Oj, vad det går bra för Gynning" eller nåt i den stilen. Riktigt patetiskt.

Gynning och Berg har känt varandra sedan många år tillbaka – här var de programledare för Idol.

Karin Törnblom/TT

Erkänner lyxköpet

Men trots att Carolina gör narr av den där glänsande Rolex-klockan för 400 000 kronor, har hon en själv. Hon har flera gånger på olika röda mattor bland annat synts med sitt skinande armabandsur på vänsterarmen.

– Nu har jag den där Rolexen i ett bankfack för jag vågar inte ens ha på mig den, men den är ju bra för om vi kommer till en punkt där jag inte har några pengar kvar då kan jag ju sälja den och få massa pengar för den. Men jag tycker såna där köp är liksom…Vad fan gör man? Det är ju helt sjukt, menar hon ändå.

Foto: TT