Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carolina Gynning avslöjar lyxköpet för 400 000: "Oj vad det går bra"

11 jan, 2023, 20:40 
Indra Nordemar

Carolina Gynning har unnat sig en pryl av det lyxigare slaget, milt sagt.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Carolina Gynnings avslöjar verkliga relationen till kungafamiljen – och stora favoritenBrand logo
Carolina Gynnings avslöjar verkliga relationen till kungafamiljen – och stora favoriten

Carolina Gynning är i dag en välkänd medieprofil i Sverige. Hon charmade svenska folket med sin frispråkighet redan 2004 då hon tog hem vinsten i den omdiskuterade dokusåpan Big Brother.

Sedan dess har hon skapat många titlar på sitt cv: Programledare, podcast-profil, influencer, konstnär, ja listan kan göras lång och framgångarna är många – vilket verkar ha gett en hel del klirr i kassan.

Nu berättar Carolina om lyxprylen som kostat henne hundratusentals kronor.

Carolina Gynnings succé med bästa vännen

Carolina har i dag ett stabilt förhållande med Viktor Philipson, son till kungavännen Aje Philipson, och hennes karriär rullar på i full fart.

Bland annat är hon en av stjärnorna som tittarna snart får se flytta in på slottet i SVT. Annars får hennes fans höra henne i podcasten "Gynning & Berg – hittar sig själva", som blivit en storsuccé.

Gynning är en av de som deltar i nya Stjärnorna på slottet.

Varje vecka släpper Carolina och bästa vännen Carina Berg ett nytt podd-avsnitt, och som de flesta kanske kan ana håller Carolina inte tillbaka när det kommer till sina åsikter. Men när det kommer till just köp av "onödiga" lyxprylar verkar hon vara kluven.

Annons

– Ena dagen kan jag känna att jag verkligen måste ha en Rolex-klocka för 400 000 kronor. Det känns jätteviktigt för mig, säger Carolina lite skämtsamt i det senaste avsnittet och fortsätter:

– Och så tänker jag såhär. Om jag bara har den klockan så kommer jag kunna sitta på Sturehof och så kommer den kunna glänsa lite och så kommer alla tänka såhär "Oj, vad det går bra för Gynning" eller nåt i den stilen. Riktigt patetiskt.

Gynning och Berg har känt varandra sedan många år tillbaka – här var de programledare för Idol.

Erkänner lyxköpet

Men trots att Carolina gör narr av den där glänsande Rolex-klockan för 400 000 kronor, har hon en själv. Hon har flera gånger på olika röda mattor bland annat synts med sitt skinande armabandsur på vänsterarmen.

– Nu har jag den där Rolexen i ett bankfack för jag vågar inte ens ha på mig den, men den är ju bra för om vi kommer till en punkt där jag inte har några pengar kvar då kan jag ju sälja den och få massa pengar för den. Men jag tycker såna där köp är liksom…Vad fan gör man? Det är ju helt sjukt, menar hon ändå.

Foto: TT

Annons