Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carolina Gynning avslöjar sanningen – därför syns pojkvännen Viktor inte längre till

13 apr, 2023, 15:30 

Carolina Gynnings pojkvän Viktor Philipson lyser med sin frånvaro.

Annons

Carolina Gynning har många strängar på sin lyra. Entreprenör, programledare, poddprofil, influencer och konstnär – det är några av titlarna hon kan stoltsera med.

Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listanBrand logo
Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan

Till vardags lever hon också ett lyxigt familjeliv tillsammans med pojkvännen Viktor Philipson, son till kungavännen Anders ”Aje” Philipson, i ett drömhus ute på Ekerö.

På sociala medier delar hon gärna med sig av sitt liv, som rymmer allt från kvalitetstid med familjen, inredningstips och soliga semesterresor bland svajande palmer och vita sandstränder.

Annons
Viktor Philipson och Carolina Gynning
Viktor Philipson och Carolina Gynning.

Viktor Philipson dök aldrig upp

I samband med sportlovsveckan befann sig familjen, tillsammans med Carolina Gynnings mamma, i ett soligt Mexiko och på bilder kunde man se hur de njöt av det varma vädret.

Däremot lös Viktor Philipson med sin frånvaro. I kommentarsfältet var det många som frågade varför pojkvännen inte var med på resan – något som sedan fick sin förklaring.

”Allt är som vanligt. Jag föråt mig på Mexicos all-inclusive bufféer förra året. Du vet, 35 grader varmt och totalt proppmätt på ett enormt vattenland med 3 små Gynning och två stora. Det är en rysare”, skrev Viktor i ett svar till Hänt.

Annons

Carolina Gynnings svar

Nu kan följarna äntligen pusta ut. Nyligen dök Viktor Philipson upp på en bild Carolina Gynnings Instagram, där han vandrar runt på Stockholms gator med två hundar i en barnvagn.

Carolina passade då även på att skicka en passning till alla nyfikna följare som undrat var Viktor hållit hus.

”Många har undrat var Nichti (Viktors smeknamn reds anm.) tagit vägen han har öppnat hunddagis för pomeranians på reservatet”, skriver Carolina Gynning.

Viktor Philipson
Här dyker Viktor Philipson äntligen upp igen!

Foto: TT/Instagram

Annons