Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carolina Gynning avslöjar sanningen om infekterade bråket med Leif GW – gick till personangrepp

31 maj, 2022, 08:00 

Vikthån och personangrepp – Gynning och GWs bråk var en riktigt rörig historia.

Annons
Så långa och korta är svenska kändisarna!Brand logo
Så långa och korta är svenska kändisarna!

Mångsysslarna Carolina Gynning och Leif GW Persson kan låta som två personer som huserar i helt olika områden i kändis-världen, men för ett tag sedan så korsades deras vägar. Och det var minst sagt infekterat.

Offentliga personpåhopp och viktangrepp kantade det såriga bråket, och nu tre år senare delar Carolina med sig av en bild som avslöjar hur relationen ser ut idag.

Hårda kritiken

De två omaka personligheterna mötte varandra när Gynning gav sig in i den så populära kändisvin-branschen. Kriminalprofessorn Leif GW är nästintill en veteran inom ämnet, och har lanserat flera egna viner.

När Gynning gjorde detsamma, var han snabb med att såga henne offentligt – något som hon inte tog lätt på. Han intervjuades i Svenska Dagbladet och gick riktigt hårt ut mot Carolina.

– Ofta är rosévinerna för söta, läskeblask, party-party, nä. Jag drack ett som var förskräckligt: Carolina Gynnings rosé. Det var hemskt. Jag kan tänka mig att det riktar sig till en publik med tonåriga tjejer. Men jag skäms inte för mina egna, jag har ju valt dem själv.

Annons

Ja, hårda ord. Och det fanns ett problem med konstaterandet, Carolina Gynning har inte släppt ett rosévin.

Viktpåhoppet

Det blev ett perfekt bete för Gynning att hugga tillbaka på, och hon skiftade snabbt fokus från vin till Leif GW som person, i ett syrligt Instagram-inlägg.

”Tack Leif GW Persson för din utförliga recension om mitt ’rosévin’ som inte existerar. Jag har aldrig haft något rosévin och kommer aldrig göra ett. Att ge ut ett kändisrosévin i dag känns ju lika hett som ditt bukfett” Skrev hon bland annat.

Bråket blev infekterat och repliker utbyttes i tidningarna, både mindre ursäkter och försvar. Och nu har Carolina delat en aningen otippat bild på sin Instagram, som visar på hur deras frostiga relation ser ut idag.

Och det är glädjande besked – stridsyxan har grävts ner, och Carolina och Leif är nu vänner igen. Kanske kan de tala ut om händelsen över ett glas rosévin?

Foto: TT/Skärmdump, Instagram

Annons