Carolina Gynning berättar om relationen med Anders, 78: "Väldigt fin"

17 jan, 2022, 15:00 
Carolina Gynning och Aje Philipson
Carolina Gynnings relation är omskriven – nu berättar hon själv.
Annons
5 saker du inte visste om Bathina Philipson
5 saker du inte visste om Bathina Philipson

Carolina Gynning har numera tajta band till den svenska kungafamiljen. Hennes pojkvän Viktor Philipson, är nämligen son till kungavännen och mångmiljonären Anders ”Aje” Philipson, 78.

Carolina Gynning om relationen med Anders "Aje" Philipson

Viktor Philipson och Carolina Gynning
Vilket vackert par!

Carolina och Viktor har barn ihop, dottern Vilda. Det har lett till att Carolina och Aje kommit varandra betydligt närmre.

– Jag och Aje hänger ju inte direkt själva så där. Men jag tycker vi har en väldigt fin relation och han är en fantastisk farfar till Vilda. Han har ju många barn och barnbarn, så han har ju att göra om man säger så, säger Carolina i en intervju med Expressen.

Ajes fru Bathina är en annan färgstark figur. Hon är känd för sin frispråkighet och har blivit en favorit för Carolina.

Annons

– Bathina är ju otroligt rapp, rolig och hon bjuder mycket på sig själv. Jag verkligen älskar den typen av kvinnor så vi har väldigt, väldigt kul. Hon har blivit en vän till mig. Det är jätteroligt att ha blivit en del av den här ganska brokiga familjen, säger Carolina.

"Carolina borde visa mig respekt"

Bathina har tidigare pratat om hur mycket hon uppskattar Viktors val av partner.

– Vi är lika gamla, men med tanke på att jag är hennes svärmor, så borde hon visa mig respekt. Ha, ha! Men det gör hon. Carolina är fantastisk. En jätteduktig, driftig mamma som roddar tre barn, sin business och sitt Instagramkonto. Jag tycker det är kul för Viktor att han har träffat henne. Hon är ju åtta år äldre än vad han är, och jag tror han behöver det – en stark kvinna som visar vägen. Och så har de fått en jättegullig dotter. Jag har alltid uppskattat kvinnor som tar för sig utan att be om ursäkt, så hon är verkligen på min favvolista, säger Bathina om Carolina i en intervju.

Annons