Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carolina Gynning bjöd på konst och champagne

26 nov, 2010, 08:02 
Agneta Nisbeth
Annons

2 x Gynning – Carolina och Agneta.

Det är stora, nakna, ocensurerade porträtt med starka färger som möter oss nere på galleriet i PUB vid Hötorget.

Annons

Två gånger Gynning välkomnar gästerna och såväl Carolina som hennes mamma Agneta är spända av förväntan och glädje över sitt gemensamma vernissage.

–Vi älskar båda konst men har helt olika stilar. Mammas skulpturer är mjuka och mina tavlor är ganska så nakna och självutlämnande, säger Carolina Gynning och visar stolt sin favorittavla.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Starka kvinnoporträtt

–Det är alltid den senaste! Det är den jag känner mig närmast eftersom jag gjort den sist säger Carolina och avslöjar också att hennes stora dröm är att få ut sin konst även internationellt.

Och förutom vackra, mjuka skulpturer och starka kvinnoporträtt bjöds vi på champagne och ljuvligt goda skagensnittar.

Av Maria Roswall
Foto Cecilia Österberg

[smooth=id: 460; width:430; height:850; timed:false; arrows:true; carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true; text:Alla bilder;]

Annons