Carolina Gynning flyr landet efter tuffa uppbrottet

carolina gynning och viktor philipsson har gjort slut

Ett uppbrott är aldrig lätt, och för Carolina Gynning blev det för svårt att vara kvar i Sverige.

Carolina Gynning har nyligen gjort slut med sin pojkvän Viktor Philipsson, och i ett inlägg på Instagram beskriver hon hur svår tiden sedan dess har varit, trots att det verkat som att allt har varit bra.

“Sedan allt som hänt med Viktor har jag bara låtsats som att allt är ok… när mitt hjärta har gått sönder, vill bara spola tillbaka tiden”

Carolina Gynning: ”En djup sorg i själen”

Carolina skriver att det till slut blev för tufft att vara kvar här hemma, och till slut “kraschlandade” hon. Det blev ett snabbt beslut att lämna barnen till sin pappa och så åkte hon iväg till Ibiza, som länge har varit som hennes andra hem.

“På väg till Ibiza med en djup sorg i själen och med en så påtaglig ensamhetskänsla att jag går sönder. Måste ta lite tid för timeout och försöka lappa ihop mig själv. Jag försöker alltid vara stark men jag orkar inte vara stark längre.” fortsätter hon i inlägget.

Hon har sedan dess tagit bort inlägget men befinner sig på Ibiza, och spenderar dagarna med att vara på stranden och om kvällarna träffar hon vänner.

Carolina Gynning och Viktor Philipson separerar

Det var i början av juni som nyheten kom att Carolina och Viktor inte längre var ett par. Det bekräftade Carolina i ett sms till Aftonbladet.

”Jag och Viktor har haft en fantastisk relation, och han kommer alltid att ha en stor del av mitt hjärta”, skriver Carolina Gynning.

”Då jag är i ett läge där jag behöver fokusera på mig själv och mina barn. Ett uppbrott är alltid sorgligt och något högst privat.

Foto: TT