Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carolina Gynning hånad efter vågade bilden – alla ser samma sak

22 dec, 2022, 07:00 
Indra Nordemar

Carolina Gynning möttes av hårda ord efter sin lättklädda bild.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Carolina Gynnings turbulenta förhållande med kungavännenBrand logo
Carolina Gynnings turbulenta förhållande med kungavännen

Carolina Gynning, konstnären, poddaren, realityprofilen, programledaren – ja hon har många titlar på sitt cv, och den röda tråden genom alla yrken är hennes frispråkighet.

Som många andra medieprofiler i dag är Carolina också stor på sociala medier. Och även där är hon inte den som håller tillbaka.

Nu har hon lagt ut en bild på Instagram som fått en hel del reaktioner.

Carolina Gynnings ord efter avklädda bilden

Iklädd endast underkläder uttrycker hon en önskan till "tomten":

"Kära tomten jag önskar mig detta vackra underklädes set från Birger Jarls Under, primadonna lingerie. Jag är verkligen helt besatt av vackra underkläder. Det är en helhet tycker jag när man sätter på sig kläder att vara vacker under. Jag tycker det ger mig extra självförtroende att möta dagen och alla dess utmaningar".

Annons

Men det många reagerade på är att Carolina, i inlägget, önskar sig något som hon redan har. En av de som var snabba med att ge en pik i kommentarsfältet var Kakan Hermansson:

"Känns som att du redan har ett", skriver hon och syftar då på att Carolina redan har ett setet hon visar upp, eftersom hon har det på sig. Och Kakan får medhåll, av inte en, inte två, utan tiotals.

"Tänkte på exakt samma sak"

"Hahahahaaha"

"Funderade på samma sak"

"Hahaha så kul"

"Hon vill ha ett till, mycket vill ha mer."

Det är några få av kommentarerna... Ja, det verkar som att många tyckte Kakans skämt var kul, men det var det uppenbarligen just det: Ett skämt.

Carolinas svar efter lättklädda bilden

Carolina har sedan själv svarat på de hånfulla kommentarerna:

"ha ha jag har 100 stycken men detta vill jag oxå ha"

Carolina har lagt upp bilden i ett reklamsamarbete verkar det som – men åsikterna bland hennes 406 000 följare på Instagram lär inte blekna.

Foto: TT

Annons