Carolina Gynning och Viktor Philipson har gjort slut – berättar själva!

carolina gynning och viktor philipsson har gjort slut

Carolina Gynning och Viktor Philipson har gjort slut.Det bekräftar Carolina själv för Aftonbladet.

Carolina Gynning och Viktor Philipson är inte längre ett par. Det bekräftar Carolina i ett sms till Aftonbladet.

”Jag och Viktor har haft en fantastisk relation, och han kommer alltid att ha en stor del av mitt hjärta”, skriver Carolina Gynning.

”Då jag är i ett läge där jag behöver fokusera på mig själv och mina barn. Ett uppbrott är alltid sorgligt och något högst privat.

Carolina Gynning och Viktor Philipson har gjort slut

carolina gynning och viktor philipsson har gjort slut

Carolina Gynning och Viktor Philipson har gjort slut!

Viktor Philipson är son till kungavännen och mångmiljonären Anders ”Aje” Philipson och fotomodellen Gisela Calabro. Carolina berättade först om förhållandet i sin podcast ”Gynning och Berg hittar sig själva”, våren 2019.

– Jag är så jävla kär så att jag går på moln. Jag träffade en person och det var love at first sight. Vi hånglade efter typ en timme, och jag ville hångla efter typ åtta sekunder, sa hon då.

Carolina Gynning och Viktor Philipson funderade på att skaffa barn

Det skilde sju år mellan turturduvorna – något som Viktor ryckte på axlarna åt.

– Jag har aldrig gillat småbrudar. Den yngsta tjejen som jag träffat var kanske fyra eller fem år yngre än vad jag är. Jag har alltid dragits till äldre tjejer, sa Viktor i podcasten “Bathina”.

– Det finns mer substans, någonting att hålla i när det blåser. Det finns mer grejer att prata om. Äldre tjejer är vettigare bara. Självsäkerhet och så där.

Nyligen berättade Carolina att hon drömde om att skaffa barn tillsammans med Viktor.

– Jag har ju två fantastiska barn sen innan men jag känner väl igen då att jag skulle vilja ha ett till barn och det känner jag att nu är det lite panik, sa Carolina i podcasten ”Gynning och Berg hittar sig själva”.