Carolina Gynning slår tillbaka efter hatstormen mot nya bilderna: "Mina barn ska inte straffas"

Carolina Gynning slår tillbaka efter hatstormen mot nya bilderna: "Mina barn ska inte straffas"

Carolina Gynning möts av hat efter beslutet för barnen.

Här är Sveriges 5 rikaste!
0:35

Efter reklamen: Här är Sveriges 5 rikaste!

(0:35)

Slå på ljud

Konstnären och medieprofilen Carolina Gynning är känd för att vara frispråkig och gå sin egna väg utan att låta andras åsikter styra hennes beslut i livet.

Men nu har hon gjort ett val som har lett till hatstorm.

Följarna rasar efter bilderna på Carolina Gynning

Nyligen delade Carolina ett bildspel på Instagram från semesterparadiset Playa del Carmen i Mexiko, till bilderna skrev hon:

”Ta hand om varandra. Mina tankar går till alla drabbade familjer i Ukraina.”

Efter inlägget möttes hon av skarp kritik. Flera av hennes 400 000 följare ifrågasätter hennes val av text till bilderna där hon och familjen njuter av den lyxiga tillvaron, samt att hon väljer att åka på semester mitt under Rysslands invasion i Ukraina.

Carolina Gynning slår tillbaka efter kritiken

Men Carolina delar inte de kritiska följarnas åsikter och väljer därför att slå tillbaka.

”Blir lite löjligt att gnälla om att jag inte borde lägga upp semesterbilder när det är ett spänt världsläge osv... jag är helt knäckt över vad som pågår i världen. Jag känner rädsla för framtiden och sorg för vad alla oskyldiga får gå igenom”, skriver hon på Instagram och fortsätter:

”Att ställa in vår resa som mina barn sett fram emot är inte ett alternativ för mig. De vet inte mycket om krig. Låt dem ha det bra tills de måste bli vuxna."

Carolinas sorg efter hatet mot familjen

Carolina är sedan några år tillbaka i ett förhållande med Vitkor Philipson och de har dottern Vilda ihop. Men hon har även döttrarna Alicia och Adele, från tidigare relationen med Alexander Lydecker.

Just nu befinner sig hon, Viktor och barnen alltså i Mexiko och det sticker i mångas ögon. I ytterligare ett inlägg utvecklar hon sitt resonemang:

"Mitt i allt hat som pågår i världen just nu är kärlek det ända som är rätt. Alla hanterar smärta och sorg på olika sätt. Vissa orkar inte känna. Vi är alla olika. Det finns inget sätt som är rätt eller fel.Jag tänker fortsätta leva mitt fria liv tills det inte går längre. Mina barn ska inte straffas för att världsläget är helt åt helvete.

De ska ha det bra in i ditt sista. Jag gör ALLT för mina tjejer. Blev faktiskt ledsen när folk skriver så mycket skit. De vet verkligen inte vem jag är. Möt hat med kärlek!"

Foto: TT, Instagram

LÄS MER: Viktor Philipson ryter ifrån efter Carolina Gynnings beslut: Lägger sig under kniven igen

LÄS MER: Tittarna rasat mot SVT efter händelsen i Mello: "Riktigt osmakligt"

LÄS MER: Tareq Taylor hånad i direktsändning: "Lammkött"