Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carolina Gynning visar upp sitt nya lyxhus

14 sep, 2022, 12:30 
Carolina Gynning

Carolina Gynning hyllas för storrenoveringen.

Annons
Carolina Gynnings turbulenta förhållande med kungavännenBrand logo
Carolina Gynnings turbulenta förhållande med kungavännen

Carolina Gynning, 43, är en mångsysslare av rang och kan stoltsera sig med titlar som entreprenör, programledare, poddprofil, influencer och konstnär.

Med åren har hon också tjänat en rejäl kosing och kunnat unna sig ett rejält lyxhus på Ekerö och en drömlägenhet på Ibiza.

Tillsammans med pojkvännen Viktor Philipson, vars far Aje Philipson är god vän till kungen, lever hon ett lyxliv som de flesta bara kan drömma om!

Carolina Gynning visar upp lyxhuset

Carolina Gynning har bott länge i sitt hus på Ekerö. Med tiden har det krävts vissa förändringar – och nu har hon slagit hål i saken!

Köket har fått sig en lantlig totalrenovering. På Instagram visar hon nu upp resultatet och de nya skåpsluckorna i ljusgrå kulör.

Annons

”Vårt kök blev verkligen urmysigt! Nu NJUTER jag varje morgon när jag tassar upp före mina älsklingar och sätter på kaffe. Det är en dröm och tummen upp för att jag vågade rosa väggar till den ljus grå köksinredningen och marmor plattan , ljuvligt om ni frågar mig”, skriver Carolina Gynning.

Hyllas för beslutet

I kommentarsfältet är det många som berömmer Carolina Gynnings inredningsstil och tycker att huset fått en fräsch uppgradering.

”Så fint och verkligen en varm och mysig känsla”, skriver en person.

Vilket underbart kök.. Så mysigt och hemtrevligt”, skriver en annan.

Foto: TT/Instagram

Annons