Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Carolina Gynning visar upp sitt nya lyxhus

Carolina Gynning

Carolina Gynning hyllas för storrenoveringen.

Carolina Gynnings turbulenta förhållande med kungavännen
0:48

Efter reklamen: Carolina Gynnings turbulenta förhållande med kungavännen

(0:48)

Slå på ljud

Carolina Gynning, 43, är en mångsysslare av rang och kan stoltsera sig med titlar som entreprenör, programledare, poddprofil, influencer och konstnär.

Med åren har hon också tjänat en rejäl kosing och kunnat unna sig ett rejält lyxhus på Ekerö och en drömlägenhet på Ibiza.

Tillsammans med pojkvännen Viktor Philipson, vars far Aje Philipson är god vän till kungen, lever hon ett lyxliv som de flesta bara kan drömma om!

Carolina Gynning visar upp lyxhuset

Carolina Gynning har bott länge i sitt hus på Ekerö. Med tiden har det krävts vissa förändringar – och nu har hon slagit hål i saken!

Köket har fått sig en lantlig totalrenovering. På Instagram visar hon nu upp resultatet och de nya skåpsluckorna i ljusgrå kulör.

”Vårt kök blev verkligen urmysigt! Nu NJUTER jag varje morgon när jag tassar upp före mina älsklingar och sätter på kaffe. Det är en dröm och tummen upp för att jag vågade rosa väggar till den ljus grå köksinredningen och marmor plattan , ljuvligt om ni frågar mig”, skriver Carolina Gynning.

Ilskan efter Carolina Gynnings vågade bild – följarna rasar

Hyllas för beslutet

I kommentarsfältet är det många som berömmer Carolina Gynnings inredningsstil och tycker att huset fått en fräsch uppgradering.

”Så fint och verkligen en varm och mysig känsla”, skriver en person.

Vilket underbart kök.. Så mysigt och hemtrevligt”, skriver en annan.

Foto: TT/Instagram