Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carolina Gynnings bebisbesked med sambon Viktor Philipson: ”Får aldrig nog"

16 maj, 2023, 15:00 
AvFelicia Plåt
Carolina Gynning
Carolina och Viktor har varit i ett förhållande sedan 2019. Foto: TT

Carolina Gynning berättar om önskan på Instagram.

Annons

Carolina Gynning bjuder på mycket bilder ifrån sitt hektiska liv på Instagram. Hon är både entreprenör, konstnär, poddstjärna och trebarns mamma.

Carolina Gynnings tuffa tid under modellårenBrand logo
Carolina Gynnings tuffa tid under modellåren

Relationen tog en paus

Sedan 2019 har hon varit i ett förhållande med den sju år yngre Viktor Philipson. Som är son till en av kungens bättre vänner Anders ”Aje” Philipson och supermodellen Gisela Schöön.

Carolina har tidigare berättat om förhållandets toppar och dalar och efter ett år tillsammans valde paret att gå skilda vägar under sommaren 2020. Men snart var de ett par igen och Carolina berättar om pausen i sin podd som hon har tillsammans med Carina Berg.

– Jag vill inte gå in för mycket på varför det tog slut, eller varför vi blev ihop igen, men jag kan säga att det kan vara väldigt bra med en paus, där man kan fundera över vad man gjorde bra och vad man gjorde dåligt – och sedan försöka rätta till det, sa hon i podden "Gynning och Berg hittar sig själva".

Annons

"Känner mig inte klar med barn"

Snart efter att paret hade hittat tillbaka till varandra blev Carina gravid och under 2021 välkomnade de deras första barn, Vilda Aurora Gisela Philipson Gynning, till världen. Carolina har nu tre barn då hon även har döttrarna Alicia och Adele från ett tidigare förhållande.

Efter Vildas ankoms berättade Carolina i en intervju med Aftonbladet att hon såg familjen som "komplett" men samtidigt var hon öppen för fler barn med sambon.

– Jag känner mig inte klar med barn, men vet inte hur jag ska ha tid. Det blir kanske inte prick nu, sa hon till Aftonbladet 2021.

Avslöjar beskedet

Men i hennes senaste inlägg på Instagram hintar hon om att hon fortfarande vill utöka familjen.

På bilden kan vi se Carolina kolla in i kameran med sin yngsta dotter Vilda vilandes på hennes axel.

– Hon somnade på min axel min lilla minsting. Fast det är krävande att ha tre så vill jag ändå ha fler. Får aldrig nog av bebisgos, skriver hon i inlägget.

Vi får se vad framtiden har att utvisa för Carolina och familjen men fram tills dess hoppas vi hon fortsätter dela bilder på familjens olika upptåg. Förutom huset på Ekerö äger hon även en lägenhet på Ibiza och en fjällstuga i Härjedalen som hon gärna reser till med sina barn.

Annons