Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carolina Gynnings dystra besked - tvingas göra sig av med hunden: ”Svårt för mig”

14 aug, 2023, 18:30 
Samuel Björn
Carolina Gynning
Carolina Gynning var i höstas aktuell i filmen Triangels av Sadness.
Carolina Gynning berättar om varför ho väljer att göra sig av med hunden.
Annons
Carolina Gynnings tuffa tid under modellårenBrand logo
Carolina Gynnings tuffa tid under modellåren

Under dagen meddelade Carolina Gynning det dystra beskedet om att hon kommer behöva göra sig av med familjens senaste tillskott Lulu. Lulu var familjens senaste tillskott efter hundarna Snorren och Luna - men nu gör sig alltså den före detta glamourmodellen av sig med valpen.

Nytillskottet till salu

Lulu kom till denna värld för cirka 8 veckor sedan efter att Luna och Snorren parat sig med varandra.

Carolina och hennes familj välkomnade sin tredje pomeranian till familjen med öppna armar.

Men nu har hon alltså vänt. I ett inlägg på Instagram berättar Carolina att hon helt enkelt inte har tid att ta hand om Lulu på det sätt som hon förtjänar.

CAROLINA GYNNING
Nu verkar det senaste tillskottet i Gynning-familjen vara till salu.

"Nu säljer vi vår älskade Lulu 💗 det är svårt för mig att skriva detta men jag inser att vi inte kan ha 3 hundar! Man måste ha tid för alla och 2 är redan många! Mamma och Pappa är Snorren och Luna två otroligt snälla och mysiga pomerranians! Lulu kostar 25000 och jag vill såklart att det är någon som vill ägna Lulu all sin tid hon behöver massa gos och kärlek om ni är intresserade DM mig! Carolina", skriver hon i inlägget.

Annons

Kritik mot Carolina Gynning

Carolinas och hennes hundar har tidigare väckt mycket känslor bland hennes följare.

När hon meddelade att lilla Lulu föddes var många kritiska till att Luna fick valpar i så pass ung ålder samt att hon och hennes barn klappade om och filmade den unga valpen så mycket.

"Låt valpen vara ifred med sin mamma! Det är ingen leksak för dina barn! Herregud, hur tänker du?", kommenterade en person.

"Tiken var lite väl ung, flöt dräktighet! Som ägare bör man kanske gör något åt sådant innan det sker, eller ta sitt ansvar när det skett! Tiken hade kanske fått en bättre och mindre dramatisk förlossning om hon varit tillräckligt och mogen för det", skrev en annan.

Nu när Carolina väl berättade att de funderade på att göra sig av med hunden var många kritiska till att de skaffade den i första hand.

"Varför skaffa fler hundar än man orkar med??!!", kommenterade en person.

I efterhand har Carolina tagit ner inlägget och istället publicerat en ny bild på gulliga Lulu med texten 8 veckor av kärlek.

Annons