Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carolina Gynnings härliga kärleksresa med prinsessan Madeleines ex

08 apr, 2009, 07:45 
Agneta Nisbeth
Han har dejtat prinsessan Madeleine. Nu har snyggingen Mattias Trotzig en ny kvinna vid sin sida. Även denna gång valde han en "sessa" - partyprinsessan Carolina Gynning.
Annons

Carolina Gynning är känd för att vara en fartfylld ung dam. I sin bok “Ego Girl” har hon berättat om sina vilda partynätter med både den svenska och utländska kändiseliten. Carolina gillar att leva snabbt och hett och hade i vintras en mycket uppmärksammad romans med musikern Andreas Kleerup. För några månader gick dock relationen i kras och Gynning bestämde sig för att leva som singel.

Men det dröjde inte länge förrän hon på sin blogg meddelade att hon hade en ny man vid sin sida. “Sorry killar, jag har skaffat en pojkvän! Det är klart han är snygg, framgångsrik och bra på att kyssas”, skrev hon bland annat. Det spekulerades en hel del i vem Carolinas nya kap kunde vara och nu står det klart att partyprinsessan Gynning har tagit över prinsessan Madeleines ex, Mattias Trotzig.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Mattias Trotzig är Carolina Gynnings nya kärlek.
Mattias Trotzig är Carolina Gynnings nya kärlek.

Kärlekssemester i Thailand

– Vi är ett par… på något sätt, bekräftar Carolina för Expressen.

Under mars månad befann sig paret i Thailand tillsammans för att kunna njuta av en riktig kärlekssemester på tu man hand. Det blev en hel del solande, goda middagar och kyssar på stranden för de nyförälskade. Carolina var mer än nöjd:

– Vi har det så jävla härligt här, slog hon lyckligt fast.

 

Av Johanna Fredriksson

Foto: TT

Annons