Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carolina Gynnings hemliga relation med kändismannen: "Nästan lite sjukt"

06 jan, 2024, 13:00 
Vendela Lönnqvist
Fint att se!
Fint att se!

Så fin vänskap!

Annons

Carolina Gynning har gjort sig känd på många olika sätt. Förutom att ha arbetat som glamourmodell, har hon även släppt böcker, startat egna företag, skådespelat och programlett.

Carolina Gynnings avslöjar verkliga relationen till kungafamiljen – och stora favoritenBrand logo
Carolina Gynnings avslöjar verkliga relationen till kungafamiljen – och stora favoriten

Skådespelade i Hollywood-film

För inte längesedan hade hon en roll i svenska regissören Ruben Östlunds film "Triangle of Sadness", och har dessutom haft en lång karriär en av två profiler i podcasten "Gynning & Berg" som hon har tillsammans med Carina Berg.

Kändisskapet har bildat många vänskaper och bekanter.

Annons

Därför är det kanske inte så konstigt att, när det väl är dags för en utseendeförändring, att Carolina går till en kändissalong.

Långa vänskapen med kändismannen

Hon tog nämligen med sig döttrarna Alicia, 11, Adele, 9, och Vilda, 2, till ingen mindre än kändisfrisören Bobby Oduncos salong strax innan det nya året.

I en video på Instagram visar en stolt mamma upp delar från besöket, och avslöjar hur länge hon faktiskt har känt Bobby.

"Idag var vi ALLA tjejer på LYX-behandling av BÄSTA Bobby Odunco! Vi blev sååå NÖJDA och vi ÄLSKAR Bobby! Jag har känt Bobby i 25 år. Nästan lite sjukt... Är vi så gamla? Love C", skriver hon under videon.

Annons