Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carolina Gynnings ilska – efter pojkvännen Viktors utspel: ”Så kan man inte säga”

03 jun, 2023, 11:00 

Carolina Gynning är inte nöjd med Viktor Philipsons kommentar.

Annons

Carolina Gynning är entreprenör programledare, poddprofil, konstnär och influencer. Strängarna på lyran är många – och hon kan även lägga till titeln hundägare på sitt cv.

Carolina Gynnings turbulenta förhållande med kungavännenBrand logo
Carolina Gynnings turbulenta förhållande med kungavännen

Hundarna är något hon älskar djupt och det är inte helt främmande att hennes två pomeranians även får lite publicitet på sociala medier och stråla sig i den stjärnglans som annars tillhör Carolina.

Bara för några veckor sedan delade hon med sig av en bild på pojkvännen Viktor Philipson, som befann sig på en promenad med hundarna och skjutsade runt på dem i en barnvagn.

Viktor Philipson
Viktor Philipson ute på promenad med Carolina Gynnings två hundar.

Carolinas ord om Viktor

Där hade man kunnat tro att Viktors kärlek för hundarna är stabil och ovillkorlig. Men verkligheten är någon helt annan, vilket Carolina nu väljer att berätta om i sin podcast ”Gynning och Berg – Hittar sig själva”.

Annons

– Han hatar ju hundarna också, alltså han tycker ju att de är små vidriga kräk. Han bara: ”Den enda gången mormor har haft rätt var när hon satt och klappade Snorren (Carolinas hund reds anm.) och sa ”ditt vidriga kräk”, säger Carolina Gynning och fortsätter:

– Och det är ju för att de är såna här små hundar, både Nishti (Viktor Philipsons smeknamn reds anm.) och mormor gillar ju stora hundar, men så där ska man ju inte säga om någon hund.

Carolina Gynning om Aje och Bathina Philipsons skilsmässaBrand logo
Carolina Gynning om Aje och Bathina Philipsons skilsmässa

”Det värsta han vet”

Carolina i sin tur älskar sina hundar. Därför har de kommit på den ultimata lösningen och anpassat livet så att hundarna och Viktor lever sina liv separat.

Men det hindrar inte Carolina från att skämta med Viktor. I podcasten berättar hon skämtsamt att hon planerar en hämnd, efter att han förstört en av hennes kakor som hon bakat, och lägga hundbajs i några kanelbullar.

– Det värsta han vet är när de har bajsat på mattan, vilket de gör ganska ofta inomhus för de är så små att de inte har någon hjärna, och då fattar de ju inte var de ska bajsa.

Viktor Philipson och Carolina Gynning
Viktor Philipson och Carolina Gynning.

Foto: TT

Annons