Carolina Gynnings lyxköp chockerar: ”Jag svimmar”

Carolina Gynnings lyxköp chockerar: ”Jag svimmar”

Carolina Gynning, Viktor Philipson Vimmel på lanseringseventet av Leif GW Perssons nya vin, GW:s Rosa på Glashuset i Stockholm 2019-05-29 (c) Karin Törnblom / TT

Karin Törnblom/TT

Carolina Gynning har köpt det som hon alltid drömt om.

3 kungliga snackisar från vecka 6!
0:56

Efter reklamen: 3 kungliga snackisar från vecka 6!

(0:56)

Slå på ljud

Carolina Gynning har allt sedan hon först charmade tv-publiken med sin härliga attityd och breda skånska varit en av Sveriges mest välkända nöjesprofiler och nu för tiden får vi mest följa henne i sociala kanaler.

På sin Youtube visar hon upp det nyaste tillskottet i familjen. Den här gången är det en bil det handlar om, men inte vilken som helst. Det är en Land Rover Defender i 2022 års modell, en bil Carolina velat ha i evigheter, berättar hon i videon. Värdet på bilen är

– Jag har en bucketlist och på den så står just den här bilen. Att den ska jag ha. Jag känner att den är min image. Den är tuff för mig, förklarar Gynning.

Carolina kan inte dölja sin entusiasm när de anländer hos bilhandlaren och hon ska få sen sin bil för första gången.

Carolina hoppar glatt in i bilen med sin dotter Vilda och kör iväg. Kvar står Viktor Philipson, son till kungavännen Aje Philipson och Carolinas pojkvän.

– Den är fet, säger Viktor om bilen.

Carolina Gynning har blivit mamma – avslöjar ovanliga namnvalet

Förra året blev paret Gynning/Philipson föräldrar till dottern Vilda, efter en tuff graviditet för mamma Carolina.

Carolina beskrev sin stora kärlek över att ha blivit mamma igen för tredje gången under en bild på Instagram.

Till bilden skriver Carolina: ”Mitt hjärta exploderar av kärlek. Välkommen till världen Vilda Aurora Gisela Philipson Gynning . Vi mår bra och vi är lyckligast i världen. Älskar dig @viktorphilipson We did it 21-06-23. Tack @danderydsforlossningbb för superfint stöd och speciellt tack till Barnmorskorna Linn och Silvia som välkomnade vår älskling till världen!”