Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carolina Gynnings totalsågning av kollegan: "Jag nästan kräktes"

13 dec, 2022, 20:30 
https://image.svenskdam.se/image-8677472?imageId=8677472&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=67.31&x=0&y=10.58
Indra Nordemar
Carolina Gynning håller inte tillbaka på sina känslor.
Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Carolina Gynnings turbulenta förhållande med kungavännenBrand logo
Carolina Gynnings turbulenta förhållande med kungavännen

Mångsysslaren Carolina Gynning är känd för att vara frispråkig, inte minst i sin podcast som hon har med kollegan och bästa vännen Carina Berg.

Carina och maken Erik Berg, tidigare Johansson och före detta fotbollsspelare, har på senare tid tagit sig an olika husprojekt, vilket svenska folket fått följa i bland annat Bergs drömkåk, där de totalrenoverade ett hus i skärgården.

Men nu börjar nästa renovation. Trots att de har en våning i centrala Stockholm har du nu även blivit med villa i Danderyd, vilket Carolina totalsågar.

Carina och Eriks Bergs nya hus

– Ska ni gå och göra någon grej idag? För ni har ju köpt ett hus, får vi säga det?, avslöjade Carolina i podden Gynning & Berg – hittar sig själva.

Annons

Men inte heller i denna villa är det bara att flytta in. Enligt Carina ska hela huset i princip renoveras – kök, nytt tak i sovrum, göra om barnens rum, höja tak, nya garderober, ja det är en bråkdel av det som behöver fixas.

– Berg ursäkta mig, du kan lika gärna riva huset. Du ska inte behålla något, Berg snälla nu blir jag så jäkla trött. Det här är att göra om hela huset, menade Carolina om Carinas renoveringsplaner.

Carina och Erik har varit gifta sedan 2018 och har två barn ihop.

Carolina Gynnings sågning av Bergs nya villa

Nu har Carolina fått se huset – och hon är inte direkt positivt överraskad.

– Jag är chockad Berg, det är en sån jävla kaos här. Jag är dålig på att ljuga, jag känner att jag kommer in här och känner fyfan vad jobbigt. Nu har hon flyttat 70 ggr på ett år, säger hon i ett nytt avsnitt av podden.

Annons

Carina inte heller pepp.

– Jag sa till Erik igår att jag har en ledsen fyrkant i bröstet.

Hon fåt medhåll från Carolina, som inte är särskilt blygsam med vad hon egentligen tycker om Carinas nya Danderyd-villa.

– Jag håller med Berg, jag skulle vara djupt deprimerad över det här. Hon kom från den fetaste lägenheten i stan och då pratar jag den fetaste. Det var design och freshness. Sen kommer man in hit, jag vet inte vad man ska kalla det här, det är en tapet framför mig nu som är det fulaste jag har sett. Jag nästan kräktes när jag kom in.

Foto: TT

Annons