Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Carolina Gynnings vågade bild får följarna att rasa: ”Respektlöst”

Carolina Gynning

Carolina Gynnings klädval uppskattades inte av alla!

Carolina Gynnings turbulenta förhållande med kungavännen
0:48

Efter reklamen: Carolina Gynnings turbulenta förhållande med kungavännen

(0:48)

Slå på ljud

Carolina Gynning, 43, kan stoltsera sig med flera titlar på sitt cv. Hon är mångsysslaren som bland annat är influencer, konstnär och programledare.

Dessutom är hon aktuell som en av deltagarna i det omåttligt populära SVT-programmet ”Stjärnorna på slottet”. Ja, man kan minst sagt säga att hon har många strängar på sin lyra.

Gynnings svar efter följarnas ilska

Dessutom driver hon ett populärt Instagram-konto, där hon delar med sig av diverse vardagsbestyr. Ibland kan det handla om soliga resor, ibland om mode och ibland om familjelivet.

Det händer även att Carolina Gynning får kritik för sitt innehåll. I februari, strax efter Rysslands invasion av Ukraina, befann hon sig på semester i Mexiko. Flera tyckte då att det var smaklöst att hon delade med sig av härliga bilder mitt under ett brinnande krig i Europa.

”Blir lite löjligt att gnälla om att jag inte borde lägga upp semesterbilder när det är en spänt världsläge osv. Jag är helt knäckt över vad som pågår i världen. Jag känner rädsla för framtiden och sorg för vad alla oskyldiga får gå igenom”, skrev Carolina Gynning som svar i en Instagram story.

Viktor Philipson och Carolina Gynning

Carolina Gynning och pojkvännen Viktor Philipson på Elle-Galan på Grand hotel i Stockholm.

Karin Törnblom/TT

Dominikas bild med hemliga mannen väcker reaktioner – efter skilsmässan

Carolina Gynnings klädval får hård kritik

Nu har den mångfacetterade entreprenören fått hård kritik igen. Den här gången handlar det om klädväl under ett bröllop som hon och pojkvännen Viktor Philipson, 36, nyligen medverkade på.

Kvällen till ära bar hon en ljusrosa klänning från Ida Sjöstedt, men flera av följarna tyckte att den var alldeles för nära brudgummens vita färg och kritiken lät inte vänta på sig.

”Lite märkligt att gå på bröllop som gäst i en bröllopsklänning, på snudd till respektlöst”, skriver en person på Carolina Gynnings Instagram.

Klänningen är jättevacker och visserligen rosa, men mitt första intryck var att det var du som var bruden. Inte så jätte bra egentligen”, skriver en annan.

Foto: TT/Instagram