Carolina Gynnings viktiga familjebeslut: ”Ett nytt kapitel”

08 jan, 2023, 23:00 

Carolina Gynning börjar ett nytt kapitel i livet och hon visar upp förändringen på Instagram.

Annons
Carolina Gynning & Carina Berg avslöjar sanningen om storbråket: ”Det stör mig”
Carolina Gynning & Carina Berg avslöjar sanningen om storbråket: ”Det stör mig”

Carolina Gynning är en kvinna som gillar när det händer saker i livet och nu berättar hon på Instagram att hon äntligen uppfyllt en stor dröm. Hon har blivit ägare till ett 1700-talstorp i Järvsö!

Hon kan relatera till tidigare boende i torpet och längtar efter att spendera sin tid där. Tillsammans med dottern Vilda.

Recept.se Nyhetsbrev

”På 1700 talet bodde där en stark kvinna som bakade sitt eget bröd i ugnen och säkert satt och tittade ut över Klacken ( berget framför). Här kommer Vilda lära sig åka skidor och ett nytt kapitel skrivs i livet. Vackra Järvsö i mitt ❤️” skriver hon på Instagram.

Bilderna visar ett högst välbevarat torp som vårdats både invändigt och utvändigt i nästan 300 år (!). Carolina skriver själv i texten att hon inte ska låta ändra någonting alls.

Annons

”Det är ett gammalt soldattorp från 1730. Jag kommer inte röra någon inredning utan låta allt vara exakt som det är.” skriver hon i sitt inlägg.

Följarna grattar i kommentarsfältet och jublar över att hon låter torpets gamla själ leva vidare genom inredning, som kontrast till många andra som låter helrenovera sina hem när de köper något nytt.

”Glad jag är för din skull!!!!” skriver vännen Carina Berg.

”Så fint! Så bra och klokt att låta allt vara som det är! Vackert vackert allting” skriver en annan följare.

Annons