Casper Janebrinks återförening med Helena – vilda festkvällen

Casper Janebrinks återförening med Helena – vilda festkvällen

Casper och Helena Janebrink återförenas efter skilsmässan.

Så långa och korta är svenska kändisarna!
1:9

Efter reklamen: Så långa och korta är svenska kändisarna!

(1:9)

Slå på ljud

Det har varit en tumult tid för Arvingarnas frontfigur Casper Janebrink de senaste månaderna. Han har både hunnit skilja sig, finna kärleken på nytt och till hösten blir han pappa för tredje gången.

Det var på alla hjärtans dag tidigare i år som Casper meddelade att han och Helena Janebrink går isär, efter 23 år som gifta.

"Hej allihopa tyvärr måste jag meddela att jag och Helena har beslutat att gå skilda vägar, vi har kommit till ett vägskäl i livet där vi känner att det är bättre att leva var och en för sig och kunna fortsätta att vara vänner", skrev han som del i ett inlägg på Instagram.

Caspers Janebrinks nya liv med flickvännen efter skilsmässan

Inte långt därefter gav Casper ett nytt besked. På ett gym mötte han Therese Andersson, 33, och föll pladask.

– Det var där vi sågs och började prata med varandra. Therese är en glad, positiv och utåtriktad tjej. Det var det jag fastnade för, har Casper berättat för Expressen.

Och nu väntar de barn ihop.

Ja, det har minst sagt hänt en hel del i Caspers liv, och även för Helena har självfallet allt detta inneburit stora förändringar.

Familjen Janebrink 2011.

Cecilia Liljeton/TT

Casper och Helena Janebrinks återförening på festkvällen

Casper och Helena har sålt sitt gemensamma hem, Casper har köpt nytt hus och Helena har flyttat in i en lägenhet i Göteborgs innerstad.

– Att bo ute på vischan har aldrig varit min grej. Jag vill ha ”hålligång”, jag älskar centrum. Jag är en levnadsglad tjej, så snart flyttar jag till en toppmodern lägenhet i Göteborg! Den är fantastisk trea. Riktigt lyxig. Jag kommer ha mitt. Jag ser verkligen fram emot ett liv i storstan. Så snart slipper jag mitt ex. Äntligen säger jag bara, har Helena tidigare berättat för Hänt.

Men trots att Helena och Casper gått skilda vägar lär de hålla kontakten. De har trots allt två barn ihop, Alice, 18, och Felix, 16.

Häromdagen tog Alice studenten vilket innebar att Helena och Casper tvingades vistas under samma tak igen – och det verkade gå problemfritt.

Casper delade flera bilder och videor från den vilda festkvällen, och på en av klippen sågs ex-hustrun Helena dansa till Arvingarnas låt I do.

Foto: TT