Casper Janebrink avslöjar hemliga budskapet i hans tabubelagda tatueringar

24 jun, 2022, 18:30 
AvSimon Holm Stålhand

Han har hela armarna fyllda med tatueringar!

Annons

Casper Janebrink, 52, är frontmannen för det populära bandet Arvingarna. Han är just nu högaktuell för bandets program, Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan.

Inte bara det! Han väntar även barn med sin nya flickvän. På ett gym mötte han Therese Andersson, 33, och föll pladask. De väntar nu alltså barn till hösten!

Så det går att säga att han har fullt upp!

Budskapet i Caspers erotiska tatueringar

Det går inte heller att undgå att se att Casper Janebrink har en hel del tauteringar. Ja, båda armarna är fyllda till brädden! I en intervju med Expressen avslöjar han detaljerna kring dem. Den första tatueringen i temat kom 2014. Det var när han hittade en bild av tecknade Marvel-hjälten Elektra som han bestämde sig för att gå till tatueringsstudion.

Casper Janebrink
Casper Janebrinks tatueringar!

– Många år tidigare hade jag tatuerat mig på vänster axel, en örn, som många killar gjorde. Men jag tog bort den med laser för att få plats med nya motiv, berättar han för Expressen och fortsätter:

Annons

– Jag tatuerade henne på vänstra armen och fick sedan mersmak. Det blev lite tjejer, olika pinuppor. Och så har jag en text från en Elvis Presley-låt på samma arm. Vid axeln står det ”You´re the devil” och nere vid handleden ”in disguise”.

Pinuppor är en term som uppstod under andra världskriget då soldater satte upp foton på lättklädda kvinnor med "pins". Under senare år har pinuppor kritiserats då de anses sexualisera kvinnor.

– Det är vackra tjejer, men man ska passa sig för dem för det är en falsk skepnad, säger Casper Janebrink om sina tatueringar.

Annons