Casper Janebrink avslöjar sanningen om relationen med frun Helena

Casper Janebrink är aktuell i Så mycket bättre 2021.

Slå på ljud

Casper Janebrink, en tredjedel av bandet Arvingarna, är en av deltagarna i årets Så mycket bättre i TV4, programmet där mer eller mindre välkända artister samlas under någon vecka på Gotland för att umgås och göra tolkningar av varandras låtar.

Tillsammans med Arvingarna är han en av landets mest erfarna artister, och är förmodligen den mest välkända av de fyra gruppmedlemmarna. För två år sedan blev deras melodifestivallåt I Do en riktig hit som gick varmt på radio och streamingtjänster. Låten handlar om att hålla kärleken vid liv, och i samband med det berättade han för Expressen att låten har paralleller till hans privatliv.

– Låten handlar om att ett förhållande inte bara är en dans på röda rosor. Att det går upp och ner hela tiden. Och så är det ju, sa Casper Janebrink till tidningen.

Casper Janebrink håller kärleken vid liv

Han har varit gift med frun Helena i nästan 20 år och trots att han inte är en romantiker är han ändå noga med att visa sin uppskattning i vardagen.

– Jag är dålig på att köpa blommor och så, men jag försöker visa min uppskattning för Helena varje dag. Det kan vara en kram eller en blick som säger ”jag ser dig, jag hör dig och jag älskar dig”. Det gäller att ta vara på de små stunderna i vardagen. Det tror jag är viktigt.

Deltagare i Så mycket bättre 2021:

Peter Jöback
Maxida Märak
Siw Malmkvist
Casper Janebrink
Cherrie
Andreas Mattsson
Gustaf och Victor Norén
Thomas Stenström
Melissa Horn
Marie Nilsson Lind
Daniel Adams-Ray
Moonica Mac
Harpo

LÄS MER: Arvingarna skakas av dödsfall – Casper Janebrink: ”Alla har drabbats”

LÄS MER: Soldoktorn lämnade lyxvillan för Lotta Engberg – se bilder på det unika hemmet här!