Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Casper Janebrink bryter tystnaden – så är relationen med ex-frun Helena egentligen

06 jun, 2023, 08:00 

Casper Janebrink berättar om hur han och ex-frun Helena lirar efter uppbrottet.

Annons

Casper Janebrink och Helena Janebrink gifte sig 2002. De var gifta i 20 år och fick barnen Alice och Felix ihop. Men förra året meddelade plötsligt paret att de gått skilda vägar.

7 saker du inte visste om Casper JanebrinkBrand logo
7 saker du inte visste om Casper Janebrink

I en intervju med Hänt berättade Helena senare att uppbrottet från Casper att hon fått sitt hjärta krossat och att den senaste tiden varit mycket jobbig för henne att hantera.

– Du vet, efter så här många år… Det känns som att jag fått en kniv i hjärtat. Det är klart att det gör ont, det är klart att det skär i hjärtat. Självklart känner jag en stor tomhet och besvikelse.

Arvingarna med fruar
Casper Janebrink och Helena Janebrink, längst till höger, gick skilda vägar förra året.

Casper Janebrink om otroheten

Senare kom det fram att Casper Janebrink varit otrogen. Bara några månader efter uppbrottet avslöjade Arvingarna-ikonen att han och nya flickvännen Therese Andersson väntar barn.

Annons

– När man har pratat om det här med otrohet har det ju kommit ett och annat. ”Jag visste inte att du var sådan, fy…”. Men det händer faktiskt varje dag runtom i världen. Det är såklart inte schysst att vara det. Men det har trots allt varit väldigt mycket positivt också, har Casper Janebrink sagt till Aftonbladet.

I dag är Casper och Therese nyblivna föräldrar till en liten son.

Så är Caspers och Helenas relation idag

Den turbulenta tiden har han försökt lämna bakom sig, men i podcasten Nemo möter en vän säger han att det var jobbigt att folk på sociala medier hade åsikter och tyckte till om olika saker.

– Men det lägger sig efter ett tag. Nu har det bara varit positiva grejer. Jag bryr mig inte om någon skriver en kommentar. Det finns folk som bara vill vara arga. Vart jag än gick så tittade folk på mig. Då tänkte man att jag egentligen bara ville vara hemma och inte träffa folk överhuvudtaget.

Relationen med ex-frun Helena har successivt blivit bättre, meddelar Casper.

– Den är mycket bättre och vi samtalar och har även träffats. Det känns som om allt är påväg mot rätt håll. Men allt tar tid i en skilsmässa.

Casper Janebrink och nya flickvännen Therese
Casper Janebrink med nya flickvännen Therese.

Foto: TT

Annons