Casper Janebrink flyttar ut efter skilsmässan – se lyxiga prislappen

28 jun, 2022, 18:06 
Helena Janebrink, Casper Janebrink

Nu har han slagit slag i saken.

Annons

Arvingarna-stjärnan Casper Janebrink har minst sagt varit aktuell på sistone. På alla hjärtans dag gick han och ex-frun Helena Janebrink med den tråkiga nyheten – de ska separera.

Nu har flyttlasset gått, och exmakarna lever sina egna liv, ifrån varandra. Casper slog på stort – se den svindlande prislappen här.

Väntar barn med nya flickvännen

När Casper och Helena meddelade att de ska skiljas gjorde de det offentligt med ett inlägg på Instagram.

"Hej allihopa tyvärr måste jag meddela att jag och Helena har beslutat att gå skilda vägar, vi har kommit till ett vägskäl i livet där vi känner att det är bättre att leva var och en för sig och kunna fortsätta att vara vänner", skrev Casper bland annat.

Helena Janebrink och Casper Janebrink
Helena Janebrink och Casper Janebrink gifte sig 2002.

Lyckan vände däremot snabbt för Casper, som fann kärleken på nytt i Therese Andersson, fastighetsmäklare från Lerum. De träffades på gymmet – och det slog gnistor direkt!

Annons

– Det var där vi sågs och började prata med varandra. Therese är en glad, positiv och utåtriktad tjej. Det var det jag fastnade för, berättar han för Expressen.

Kort därpå kom också beskedet att Casper och Therese väntar barn tillsammans.

Så mycket kostade villan

Den nyblivna familjen väntar alltså tillökning, men det verkar inte vara så att Casper flyttar för att få utrymme till sin nya familj. I intervjun med Expressen berättade han nämligen att han och Therese inte har några planer på att bli sambos än.

– Det kanske vi inte gör till att börja med (flytta in, reds. amn). Vi tar det lite lugnt på den fronten, berättar han.

Men nu står det alltså klart. Casper Janebrink har enligt Nyheter24 blivit ägare till en ståtlig villa, i hemtrakterna Lerum. Villan är 153 kvadratmeter stor, med en 883 kvadratmeter stor tomt, och gick loss på 5.5 miljoner kronor.

Gott om plats för ett barn med spring i benen alltså!

Foto: TT

Annons