Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Casper Janebrink skiljer sig – har berättat om otroheten

15 feb, 2022, 19:00 
Casper Janebrink och hans hustru Helena ska skilja sig.
Annons
Casper Janebrink skiljer sig med hustrun Helena – egna ordenBrand logo
Casper Janebrink skiljer sig med hustrun Helena – egna orden

Casper Janebrink och hans hustru Helena har bestämt sig för att skilja sig. Den här mycket tråkiga nyheten meddelade Casper själv via sitt Instagram-konto.

"Hej allihopa tyvärr måste jag meddela att jag och Helena har beslutat att gå skilda vägar, vi har kommit till ett vägskäl i livet där vi känner att det är bättre att leva var och en för sig och kunna fortsätta att vara vänner, vi vill inte tappa den vänskap vi byggt upp under dom 23 år vi levt tillsammans , därför skiljer vi oss som vänner för familjens bästa, tråkigt såklart men detta känns ändå som den bästa vägen att gå vidare i livet", skriver Casper i bildtexten.

Casper Janebrink har berättat om otroheten

Casper har varit väldigt transparent kring sitt förhållande med Helena. När han gästade Fördomspodden, som programleds av Emil Persson, avslöjade han att han inte varit helt trogen sin hustru.

Annons

– Om det är svårt för alla? Ja, jag tror nog att alla äktenskap har ups and downs så klart, sedan om det går så långt så att man är otrogen eller inte, det vet jag inte riktigt, säger han i podden.

– Men visst har man kanske gjort något litet snedsteg.

– 20 år tillsammans, det är klart att det händer något kanske. Upp och ned, så. Det är aldrig roligt att prata om egentligen, men säger man ”nej, nej, nej” det har inte hänt någonting på 20 år så tror jag att de flesta ljuger.

"Hon var hal som en ål"

Casper och Helena träffades 1998 på en resturang i Göteborg.

– Hon var hal som en ål. Jag fick kämpa för att vinna hennes hjärta, har Casper tidigare berättat för Hemmets Journal.

De gifte sig i Partille kyrka 2002. Tillsammans har de barnen Alice, 18, och Felix, 16.

Till Aftonbladet avböjer Casper att kommentera uppbrottet vidare:

"Vi kommer inte att ställa upp på några intervjuer som rör vårt privatliv", skriver han i ett meddelande till tidningen.

Annons