Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Casper Janebrink stoppas från TV4 – nu svarar kanalen

Casper Janebrink

Casper Janebrink berättar själv om tråkiga beskedet.

8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!
0:54

Efter reklamen: 8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

(0:54)

Slå på ljud

På torsdag är det dags för årets upplaga av Kristallengalan. Under galan ska 22 priser delas ut till det gångna årets bästa tv-upplevelser. Fyra av priserna utses dessutom av tv-tittarna.

Samtidigt har det inte gått att nominera alla program som sänts under året. Underhållningsprogrammet Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan är ett av dem.

Det betyder att galan kommer får klara sig utan dansbandsstjärnorna Casper Janebrink, Lars ”Lasseman” Larsson, Tommy Carlsson och Kim Carlsson.

Casper Janebrink om petningen

Casper Janebrink skriver i en kommentar till Svensk Dam att det handlar om att programmet hade premiär i maj och missade den tidsram som krävdes för att bli nominerad till publikens pris.

”Det hade med en tidsgräns att göra, så har vi tur så finns det möjlighet att rösta på arvingarnas sommar nästa kristallengalan”, skriver han och meddelar att gruppen inte kommer vara på plats på Cirkus i Stockholm.

Lasse Lasseman Larsson, Casper Janebrink, Kim carlsson och Tommy Carlsson

Lasse Lasseman Larsson, Casper Janebrink, Kim carlsson och Tommy Carlsson i Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan.

Tommy Holl/TT

Kristallen 2022: Här är alla nomineringar

TV4:s svar: ”Olyckligtvis”

TV4 bekräftar att det inte gick att rösta på Arvingarna sommar inför årets Kristallen. De som uppskattade programmet får helt enkelt vänta ett helt år på att nominera Arvingarna.

– Vi är väldigt nöjda med ”Arvingarnas sommar”. Det var ett program som uppskattades av tittare från hela landet, säger Jonathan Nordin, exekutiv producent på TV4, till Svensk Dam.

– Programmet sändes i slutet av maj och hamnade olyckligtvis precis utanför den tidsperiod som tilläts nomineras i "publikens pris”. Det innebär att tittarna kan nominera programmet först till nästa års Kristallengala.

Kristallen sänds i TV4 och på TV4 Play torsdag 20.00.

Foto: TT