Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Casper Janebrink tillsagd av TV4-kollegan för sitt beteende – kräver en förändring

24 maj, 2024, 22:00 
Casper Janebrink har fått hård kritik – och nu väljer han att lyssna på den.
Annons

Arvingarna har tagit hela Sverige med storm. Frontmannen Casper Janebrink visade tidigt i livet att han var en fena på att underhålla och kan luta sig tillbaka med vetskapen om att han, tillsammans med dansbandsgruppen, ligger bakom den odödliga klassikern ”Eloise”.

Då lämnar Lotta Engberg ”Bingolotto” – har bestämt sigBrand logo
Då lämnar Lotta Engberg ”Bingolotto” – har bestämt sig

Men Casper är även känd i andra sammanhang. De senaste tre somrarna har han och TV4-profilen Agneta Sjödin rattat Bingolotto under sommaren, något som fått alla spelglada svenskar att applådera och jubla vilt.

Annons

För så är det, Casper och Agneta har gjort storslagen succé. Därför är det inte konstigt att TV4 hör av sig varje år och frågar duon om de vill fortsätta göra Bingolotto tillsammans.

Agneta Sjödin och Casper Janebrink
Agneta Sjödin och Casper Janebrink älskar att jobba ihop!Tommy Holl/TT

Casper om att jobba med Agneta

Agneta är erfaren och betydligt mer van vid att agera programledare. Casper är fullt medveten om att det är hon som är veteranen och han försöker hela tiden lära sig av mästaren.

Dansbandsstjärnan beskriver det som en ynnest att jobba med Agneta. Hon är den trygga famnen som han kan luta sig mot och som gör att han kan ta den lite mer lustiga rollen, med spexigheter och andra saker som hör skojandet till.

Annons

– Ja vi är ju en bra kombo, bekräftar Casper för Hänt.

Casper tillsagd för sitt beteende

Men allt har inte varit en dans på rosor. Casper Janebrink har faktiskt fått en del kritik av tittarna, då flera tycker att han pladdrar lite för snabbt mellan varven.

Artisten är på det klara med att han måste lugna ned sig, något som även påpekats av kollegan Agneta, och i år ska han verkligen försöka att andas och prata i normal takt.

– Ja Agneta har väl gett lite tips, men sedan har man väl anammat lite själv vad jag ska tänka på. Det är att ta det lite lugnt och lugna ner mig och inte stissa upp mig för mycket, säger Casper till Hänt.

Casper Janebrink
Casper Janebrink är medveten om att han i stunder pratar för fort.Tommy Holl/TT

Foto: TT

Annons