Casper Janebrink visar upp nya kärleken för första gången

Casper Janebrink och Therese Andersson

Nu visar Casper Janebrink upp nya kärleken Therese!

Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar
1:12

Efter reklamen: Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

(1:12)

Slå på ljud

För drygt ett halvår sedan meddelade Casper Janebrink, 52, och Helena Janebrink, 44, att de skiljer sig efter 20 år som gifta.

Dansbandsikonen berättade själv om beslutet på Instagram och skrev att han och Helena skiljer sig som vänner för familjens bästa.

"Hej allihopa tyvärr måste jag meddela att jag och Helena har beslutat att gå skilda vägar, vi har kommit till ett vägskäl i livet där vi känner att det är bättre att leva var och en för sig och kunna fortsätta att vara vänner”, skrev Casper Janebrink.

Starka reaktionerna efter otroheten

Några månader senare kom Casper Janebrink med chockbeskedet att han väntar barn med Therese Andersson, 33. Barnet beräknas födas i september, sju månader efter skilsmässan med Helena.

I en intervju med Aftonbladet berättar Casper Jarnebrink att han var otrogen och att han hade träffat Therese ett tag bakom kulisserna.

– När man har pratat om det här med otrohet har det ju kommit ett och annat. ”Jag visste inte att du var sådan, fy…”. Men det händer faktiskt varje dag runtom i världen. Det är såklart inte schysst att vara det. Men det har trots allt varit väldigt mycket positivt också.

Första bilden med Therese Andersson

Nu har paret synts för första gången offentligt. I samband med premiären av "Hundraåringen", med Claes Malmberg i huvudrollen på Tjolöholms slott i Kungsbacka, dök paret upp i vimlet.

Paret verkade trivas i varandras sällskap och bjöd på ett brett leende framför kameran. Just nu lever paret som särbos, men verkar ändå umgås flitigt! Tanken är att flytta ihop snart.

– Vi väntar med det. Jag och min son Felix ska landa lite först i vårt nya hus. Men målet är att vi ska ha flyttat ihop när barnet kommer. Det är ändå en rätt snabb process. Nu vill jag att barnen först ska få träffa Therese i lugn och ro och lära känna henne lite, säger Casper Janebrink.

Casper Janebrink och Therese Andersson

Casper Janebrink och Therese Andersson.

Rickard Werecki / Werecki Promotion Company

Foto: TT/Instagram