Casper Janebrinks ärliga ord om Soldoktorn – efter avslöjandet om "Bingolotto"

Casper Janebrink är en av sommarens programledare för Bingolotto, och en av gästerna är Mikael Sandström.

I år blir det inget sommaruppehåll för "Bingolotto", som firar 30 år. Casper Janebrink och Agneta Sjödin blir sommarens programledare. Men även Mikael Sandström kommer synas i tv-rutan – så tycker Casper om det.

I år fyller det populära programmet "Bingolotto" 30 år, och självklart ska det firas.

Andra år väntas ett sommaruppehåll när vårsäsongen tar slut, men i år fortsätter programmet att rulla på hela sommaren.

Men det blir inte de ordinarie programledarna Lotta Engberg och Stefan Odelberg som fortsätter underhålla det svenska folket om söndagskvällarna. Nu tar två andra välkända ansikten över.

Casper och Agneta – den nya programledarduon

Det är på midsommar som vårsäsongen går i mål, därefter är det programledaren Agneta Sjödin och artisten Casper Janebrink som kommer synas i tv-rutan.

– Först direktsänd midsommarbingo i tre timmar, sedan får Lotta och Stefan välförtjänt semester. Men jag tänker inte alls gå hem, utan bjuda på mer ”Bingolotto” hela sköna och långa sommaren, har Casper Janebrink sagt i ett pressmeddelande.

LÄS MER: Arvingarna skakas av dödsfall – Casper Janebrink: ”Alla har drabbats”

Har varit med i Bingolotto förr

Varken Agneta eller Casper är nykomlingar när det kommer till programmet. De har båda varit programledare för Bingolotto förut, men de har däremot inte gjort det tillsammans.

– Vi har väl träffats några gånger genom åren, i ”Fångarna på fortet” och några andra tv-program. Hon har bra erfarenhet av detta, så hon får väl ta de svåra bitarna av programlederiet, säger han till Aftonbladet.

I sommarupplagan "Bingolotto Sommarkväll", kommer programledarna ta med produktionen ut från studion i till somriga miljöer. Tittarna kan bland annat vänta sig kulisser med kvällssol, hav, strand och bryggor.

Lotta Engberg i "Bingolotto"
Tommy Holl/TT

Casper om fråga till Mikael Sandström

Lotta Engberg kommer inte vara en del av Bingolotto under sommaren, men det betyder inte detsamma för hennes nya kärlek och sambo Mikael "Soldoktorn" Sandström.

LÄS MER: Soldoktorn lämnade lyxvillan för Lotta Engberg – se bilder på det unika hemmet här!

Doktor Sandström kommer nämligen gästa programmet, där han ska prata om allt sådant som kan drabba folk under sommartider, som ormbett och solsting. Och även dela med sig av minnesvärda berättelser från sin karriär som läkare.

Casper Janebrink har tydliga åsikter kring tv-profilen, och han vet redan nu en fråga han vill ställa till Soldoktorn.

– Det ska bli spännande att se vad han har att bjuda på. Han är en pratglad härlig filur. Jag har själv lite knä-ont jag kan fråga honom om, säger Casper skämtsamt till Aftonbladet.

Foto: TT