Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Casper Janebrinks avslöjande om bebisen med Therese – detaljen i bilden visar

19 okt, 2022, 11:00 
Indra Nordemar

Casper Janebrink visar upp en avslöjande detalj om bebisen!

Annons
Casper Janebrinks plötsliga skilsmässobesked – efter 20 års äktenskapBrand logo
Casper Janebrinks plötsliga skilsmässobesked – efter 20 års äktenskap

Casper Janebrink har skilt sig, funnit kärleken på nytt och blivit pappa för tredje gången inom loppet av ett år: Det har min sagt varit full rulle för artisten som dessutom har en ny show med Arvingarna – och en bebis att ta hand om.

Den 22 september blev Casper och 20 år yngre flickvännen Therese Andersson föräldrar till en liten son.

– Allting har gått bra. Mamman mår bra, pojken mår bra och jag mår bra, sa Casper ett par dagar senare i P4 Extra och fortsatte:

– Det är konstigt att bli pappa på nytt på ett sätt och på ett sätt jätteroligt, alltså fantastiskt att sitta och hålla den här lilla pojken som bara ligger och vilar i min hand och bara wow, får jag vara med om det här igen?

Men sedan dess har den nyblivna pappan inte delat med sig av något mer, varken bild eller information. Många har därför undrat på sociala medier: Hur mår de nu? Hur ser deras boendesituation ut? Är lillpojken hemma?

Annons

Casper Janebrink beslut med flickvännen efter bebisen

Innan bebisen kom till världen bodde Casper och Therese nämligen inte ihop, främst på grund av den korta period som gått sedan skilsmässan från Helena Janebrink.

– Vi har inte flyttat ihop helt och hållet än, vi har tagit det ganska lugnt och det är med respekt för mina egna barn, Alice och Felix. Men den processen går jättebra, och vi umgås och träffas flera dagar i veckan, har Casper tidigare sagt.

– Vi har planerat att när barnet kommer så kommer vi bo tillsammans. Det är tanken.

Avslöjande detaljen i videon

Nu är ju deras son här: Så, bor de ihop? Oklart. Men i en ny video syns en detalj som pekar på att de faktiskt gör det, med sin nyfödde.

Videon handlar egentligen om något helt annat än barn – nämligen öl. Men i bild har Casper tydligt placerat en lejonliknande snuttefilt så att den ska synas, vilket kan tänkas vara någon slags bekräftelse på att de alla mår bra hemma tillsammans!

Foto: TT

Annons