Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Casper Janebrinks bebislycka – 4 månader efter sonens födsel

17 jan, 2023, 13:00 
Casper Janebrink, Therese Andersson

Vilken glädje! Casper Janebrink visar upp lyckan på sina sociala medier...

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Det var ett tungt besked som Casper Janebrink, 52, fick lämna förra året. Artisten berättade att han och exfrun Helena Janbrink, 44, valt att gå skilda vägar efter 20 år som gifta. Helena och Casper har fått två barn som är 19 och 17 år.

“Vi känner att det är bättre att leva var och en för sig”, skrev Casper då om separationen.

Casper Janebrinks panik – här går allt snettBrand logo
Casper Janebrinks panik – här går allt snett

I maj förra året kom ännu ett besked från Arvingarnas frontman. Han avslöjade att han hittat kärleken i Therese Andersson, 34. Kärlekhistorien hade påbörjats redan under vintern, skulle det visa sig.

Casper berättade om sitt snedsteg i en intervju med Aftobladet:

— Vi hade träffats ganska länge bakom kulisserna och det är förstås alltid fel att göra så. När vi väl fick chansen att börja umgås under våren hade vi redan gått igenom så mycket som många gör i ett dejtingstadie.

Annons

En kort tid efter framkom det att Therese och Casper väntade barn. Paret blev föräldrar till en pojke i slutet av september förra året.

Lyckan var total för artisten!

– Det är konstigt att bli pappa på nytt igen och på ett sätt jätteroligt, fantastiskt. Jag sitter och håller den här lilla pojken och bara ’wow jag får vara med om det här en gång till, sa han i P4 Extra.

Bekräftar bebislyckan : Visar upp familjen på promenad

Åh så trevligt!

Nu får nyblivna pappan Casper spendera tid med sin son på en härlig skogspromenad med hunden Rambo.

— Tre grabbar på en promenad i Floda. Mysigt, säger han i en instagramvideo.

Casper Janebrink

Arvingarna har helg–shower i Göteborg under höst och vinter så Casper berättar att han är hemma mycket om vardagarna i P4 Extra. Det finns därför mycket tid för bebishäng nu såhär i början.

— Jag tycker att jag kommer få mycket tid till att vara hemma och hjälpa till och pappa och njuta av denna tiden, konstaterar han.

Foto: TT

Annons